"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| renaultsport |
şu okullar açılsın da kilit trafik olsun özledim |
| | |
| | #12 |
| SARMAN |
bikaçgündür metrobüs e biniyorum çok iyi bişey kesintisiz bir yolu var fırt fırt istediğin yere bırakıyo hemen ![]() ama iett otobüslerinin şöförlerinin psikopat veya katil olduğundan şüpheliyim adam santimlik makaslara giriyo emniyetten en sol şeriti solluyo..
__________________ |
| | |
| | #13 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 30-09-2006
|
avcılar-m.köy 38 dakika süper.valla çıkartmam arabamı dışarı.hem benzinden kar...hem zamandan kar...hem de trafik sebebiyle artan muhtemel sinir hastalığı riski azalıyor.
|
| | |
| | #14 |
| kırmızının hatrı var... Kayıt Tarihi: 09-04-2006 Şehir: istanbul Yaş: 24 Otomobil: 74 camaro - astra
| sus piskopatmısın |
| | |
| | #15 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Bütün Dünya Avcılar-Zincirlikuyu hattında yaşamıyor arkadaşlar. Ayrıca otomobillerin yolunu daraltıp küfrederek toplu taşımaya yönlendirme olmaz. Toplu taşımanın amacı, insanları daha hızlı ulaştırmaktır bi yerden bir yere ve sonuçlarından birisi de trafiği rahatlatmaktır. Trafiği katlederek toplu taşıma olmaz. |
| | |
| | #16 |
| nuriQocca |
onu herkes biLiyorda..uzun vadeLi çözüm için 20 seneden fazLa bekLemekten iyidir..kötünün iyisiyLe kandırdıLar yine ama kısa vadede iyi çözüm..şikayetçide görmedim kuLLanıp..
__________________ |
| | |
| | #17 |
| ZugoR |
Ankara'nın gözünü seveyim arabaylada metroylada aynı* dk. batıkent-emek *=çoğu zaman
__________________ www.otvyehayir.com |
| | |
| | #18 |
| renaultsport |
toplu taşıma da sıkıntı yok nuri sıkıntı toplu taşımayı tercih etmetyen kendi aracaıyla gidecek olanlarda bi araba bozuldu mu ne emniyet şeridi kaldı ne bişey 1 şerit direkt iptal kaldı mı sana 2 şerit! onu bırak şeritler arası da çok dar bazı yerlerde ayna ayana vuracak gibi oluyor aynı o metrobusun hattından metro geçireceklerdi yer altından. ne kadar sürecektiyse sürecekti artık... en azındna kesin çözüm olurdu. araba trafiğini de etkilemezdi... |
| | |
| | #19 | |
| nuriQocca | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #20 |
| the essence of racing Kayıt Tarihi: 25-04-2004
|
Kullanan tabii şikayetçi olmaz Nuri. Ona dokunmayan yılan benim ebemi öpse umrunda değil ki adamın. 20 yıl bekletmekten iyi falan değildir işte abicim. Ne olacak bu böyle mi gidecek yani, şimdi o hat dışındaki herkes sonsuz kadar çile çekecek, böyle çözüm mü olur? Dünyanın neresinde görülmüş kendi trafiğini kaldıramayan yolun daraltılıp ortasından otobüs geçirildiği? Bu bir çözüm değil ki, o güzergahı kullananlara yönelik, tek taraflı bir çözüm, aynı zamanda da o taşıtı kullanmayanlar için de işkence, ceza gibi bir şey. Niye metro yapmıyorlar? Yok ki bunun açıklaması. Habire altlı üstlü asfalt geçirip duruyorlar ordan burdan. Ne gereği var? Bir sürü örnek yok mu Avrupada? Yerin altından dolanmak zorunda toplu taşıma. Yapmayın. İBB kadar kötü metropol yönetimi Dünya üzerinde heralde parmakla gösterilecek kadar falandır. Savunulacak hiç bir yanı yok şu metrobüs işinin. Ha bir de, yanlış hatırlamıyorsam, çok sık geçmiyorum oralardan, ayda bir falan, orada emniyet şeridi de yok artık yolda. Emniyet şeridi ambülansa mı ait kardeşim, o gelirse metrobüs yolundan geçer diyerek emniyet şeridini kaldırıyorsun? Şeritlerden darlığı da keza ayrı konu. Yok yani böyle iş olmaz abicim. Deleceksin toprağı, salınacaksın aşağı, İBB'deki bütçe çok az kurumda var daha önce de söyledim, çatır çatır yapar metrosunu petrosunu.. Mesajı son düzenleyen thekillingroad : 04-09-2008 - 16:10 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|