"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| renaultsport | 52 yıldır uyuyamıyor
Sinir sistemi bozulan hastanın derdi çare bulunamıyor 24.11.2008 16:02 Bartın'ın Ulus İlçesinde ikamet eden İsmet Ulusoy(69), 18 yaşından beri sinir sisteminin bozulmasından dolayı uyuyamıyor. Yıllardır derdine derman aradığını anlatan Ulusoy, doktorların hastalığına bir türlü çare bulamamasından şikâyetçi. Gözlerine tam 52 yıldır hiç uyku girmeyen Ulusoy, sağlığının artık iyice bozulduğunu belirterek, "52 yıl önce henüz 18 yaşındayken sinir sistemim bozuldu. Geceleri uyuyamamaya başladım. İstanbul'daki hastanelere gittim, bana bir kısım ilaçlar yazdılar, bu zamana kadar kesin bir şifa bulamadım." dedi. Ulusoy, gündüzleri çarşıda dolaştığını geceleri ise uyumasa da vücudunu dinlendirmek için yattığını söyledi. Ulusoy, Karabük Demir Çelik Fabrikası'ndan emekli olduğunu ve hastalığı nedeniyle 2 yıl önce evlenebildiğini belirtti. Ulusoy, tedavi olmak istediğini ve kendisine yardımcı olabilecek birilerini aradığını ifade etti. CİHAN |
| | |
| | #2 |
| i turned my hair again Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Şehir: Ankara Yaş: 28 Otomobil: 99 Nissan Pathfinder
|
nasıl ya? öyle hastalıkmı olur. insan düşüp kalır uykusuzluktan.
__________________ Yurtta Sulh, Cihanda Sulh! |
| | |
| | #3 |
| TeamRS Kayıt Tarihi: 30-05-2005 Yaş: 21
|
Şahanda vardı 2 yıldır uyuyan adam o daha mı iyi şimdi?kızım sen amma büyümüşsün ya diyor hahaha ![]() insomnia. |
| | |
| | #4 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
verecen morfini 1 hafata bayıltacan adam kendıne gelsın yaw |
| | |
| | #5 |
| Senior Member |
Çok ilginç..yorgun olunca nasıl dinlenio ki acaba.Psikolojik tedavi ile düzelir heralde.
|
| | |
| | #6 |
| Bahadır USTAOĞLU |
Gece gündüz veya yarım saat falanda mı uyumuyo ya alla alla ne garip varmı bu hastalığın detaylarını bilen
|
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| S.S.Ö.G. |
Valla bizim bir komşuda vardı... Gözlerinin altı filanda kararmıyordu morarmıyordu kadıncağızın ama yorgunluk filan belli oluyordu... 2 ay mı ne sürmüş onunki pisikolojik tedavi ile düzelmişti yanlış hatırlamıyorsam...
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Senior Member |
Bende de uyanamama hastalığı var, nolcak şimdi?
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| | #9 |
| Senior Member |
nasıl olur yahu çok ilginç normal sağlıklı bi insan 2-3 gün uyumasın ağır vaka olur ee buna nasıl bişey olmamış hala.. |
| | |
| | #10 |
| Salt Free BeKiR |
kesin kimyasal bişeyden dolayıdır ondan bulunamıyodur kardemir demirçelik bir çok insanın ölümüne neden oldu dumanından dolayı
__________________ Önemli olan limitleri zorlamak... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|