"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| Senior Member |
arkadaslar haftaya c.tesi 1 veya 2 günlük araç lazım bana.biraz lüks olacak.varmı tanıdığı olan.maksat yabancıyla iş yapmayalım
__________________ ![]() |
| | |
| | #2 |
| Facelift Operator Kayıt Tarihi: 09-06-2005 Yaş: 28
| Re: oto kiralama
kardeş mutlaka kiralayacağın araçta rent a car kaskosu olsun ve kiraladığın yerden aracın rent a car işleminde kullanılması için alınmış olan belgeleri gör. boş senete spete sakın imza atma kredi kartından boş slip çekeceklerdir. o yüzden düşük limitli öğrencilere verilen kredi kartlarından kullanıyorsan onlardan biri ile işlem yaptır max. 500 ytl limitili filan olsun. sözleşmeyi iyice oku. araç yanına geldiğinde çalışanla birlikte iyice kontrol et arabayı daha sonra orası bozuk yok burası kırık diyip üstüne yıkmasınlar
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Senior Member | Re: oto kiralama
valla sağol abi ilk defa kiralık araca bincem.iyi oldu bu hatırlatmaların.boş senede imza işini duymuştumda boş slip napıyolar?
| | |
| | #4 |
| Re: oto kiralama
boş senete sen arabayı alır kaçarsın çalar çırparsın filan diye imza attırıyorlar boş slip i de yine aynı maddelerden ve sen aracı teslim aldığın zaman sana yazılan trafik cezaları için alıyorlar. aracı kiraladın gittin başka şehire ve orda kırmızı ışıkta geçtin cezayı plakaya yazıp gönderiyorlar sen aracı teslim ediosun ama ceza 1-2 ay sonra gelio o yüzden. çok acil ve lazım değilse kiralama
__________________ |
| | |
| | #5 |
abi düğünümüz var o yüzden.yetmicek araç.mecburiyetten yani. hiçbi bilgim olmadığı için dedim bi sorayım tanıdık falan varsa öyle halledelim,yatmasınlar üstümüze. tekrar sağol abi aklımda olsun bunlar
| | |
| | #6 | |
| Re: oto kiralama Alıntı:
![]() ayın 17 sinde teyzemin kızı evleniyor bileciğe gitmemiz gerek. babam şehir dışında onun arabayı alma şansım yok araç ona lazım o katılamayacak zaten. jip izmirde sanayilerde sürtüyo. bmw yi sattım pazartesi günü teslim ediyorum ayrıca pazartesi günü doğum günüm arabamı sattım hediye olarak kendime ![]() annemin getz var onunla gidicez artık 1.4 otomatik ve düğüne gidioz ![]() kiralayayım bi jip dedim bende sonra elimizd ekalır emanet malın canı burnunda olur diye kalsın dedim küçük müçük demiycem getzle gidicez artık
__________________ | |
| | |
| | #7 |
haklısın abi emanet mal bende hiç istemiyorum ama sizin getz gbi bi imkanınız var bende o yok ![]() bmw işini anlayamadım abi şimdi sattınmı satmadınmı
| | |
| | #8 |
| umuTR | Re: oto kiralama
sattıı ![]() kendi kiralama şirketimiz var fakat sizin şehirde bayiimiz yok UMUT ABİ senin dediklerini yapanlar masraflardan kaçınan şirketler bizim şirkette böle şeyler olmuo olmazda
__________________ imzanın içeriğine dikkat edelim |
| | |
| | #9 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: oto kiralama
vereyim benim arabayı ![]() ![]() güzelyalıda marinanın oraya çektim yatıyor orda ben istanbuldayım kır camı yap düzkontak işin bitince taktır camı bırak yerine ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #10 |
way way waaaay sen arabayı bize bırakma git orda yatır ![]() görüşcez bakam Ege bey
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|