"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-12-2004
| Re: Bursada En sevilen Mekanlar...
coLuk cocuk pek takıLamıo hacı ztn cok pahaLı cunku![]() |
| | |
| | #32 |
| Senior Member | Re: Bursada En sevilen Mekanlar...
işte bende onu diyorum.sende yazmışsın en büyük kaliteli mekan vici oraya bile 30u veren giriyor
__________________ ![]() |
| | |
| | #33 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
Aslında mevzu şu. Sadece kükürtlü değil heryer boş. Bununda sebebi talep ten daha fazla arzın olması. Yani hergun bı tane cafe acılıyor be arkadas kım doldurucak bu kadar mekanı. |
| | |
| | #34 |
doru dıosn yav adım bası cafe
|
| | |
| | #35 |
açılsa nolcak bi çoğunda çalışanından tut işletmecisine kadar hepsi itici,yer dandik,bide benim taktığım mönülerin anlayamadığım bi dilde olması
| | |
| | #36 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
evet ona bende kıl oluyorum. Daha gecen gun kukurtlu siesta ta oturuyorum menude farklı bırsey deneyeyım dedım. Bi baktım bananatastic diye birşey var... Hönk oldum tabi.. Dedim bu da neyin nesi be arkadaş. Yeni ürünmüş. Olayı nedir? muz dondurma ve süt vardı galiba içinde... fesupanallah. Bu karışıma başka isim mi bulamadınız bananatastik nedir yahu? Biz ne zamandan beri muza banana diyoruz bilen varmı? |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Bursada En sevilen Mekanlar...
Bide genç kız rüyası diye bir ürün var bilen bilir |
| | |
| | #38 |
tatlıydı galiba o
| | |
| | #39 |
| I live in English! :) | Re: Bursada En sevilen Mekanlar...
ah bursa ahhh.. 2 tane kızarkadasım oldu oradan. bir tane de basımın belası! benim icin apayrı bir yeri var.![]() sadece bir defa geldim bursaya, ırgandı koprusu muydu ne tarihi bir kopruı var dunyada sadece 5 tane mi ne olan. orada sehval mi sehbal mi ne bir nargile kafeye gitmistik kız arkilerle. cok sevmistim. ama iskenderini begenmedim acıkcası. bi de 12 ytl para odemistim. mersinde co daha guzel yapıorlar.
__________________ Peace Bro! |
| | |
| | #40 |
ıskenderı nerde yedınkı??heykeLdekı ıskenderde mı?? bı de o sehvaL dedıın mahfeL oLmasın setbasındakı..
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|