"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-12-2004
| Re: Bursada En sevilen Mekanlar...
sen geL bursaya ![]() |
| | |
| | #22 |
| Face | Re: Bursada En sevilen Mekanlar...
tarih mi oldular yoksa? |
| | |
| | #23 |
yok yav bı koaLa kapandı dıe bıLıorm=)sakLı bahcenın tarıh oLmasını bekLıosan onu bı kere unut |
| | |
| | #24 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Re: Bursada En sevilen Mekanlar... Alıntı:
Abi o canlı program var dediğin boo live de cıkan cengiz zaten benim siteden arkadaşım yani yakın arkadaşım cocuk. Ve oraya eger bıraz erken saatte gıdersen canlı programın oldugu bolume rezervasyonsuz da alıyorlar mesela 11.30 gibi. Ben de boo yu severim.Zaten belirttigim gibi 5 senedir oraya giderim.Benim kıl oldugum kapıdaki elemanlar ve rezervasyon sacmalıgı. Adamlar benden canlı program için rezarvasyon sormazken arkadaki açık club için rezervasyon soruyor. | |
| | |
| Reklam |
| | #25 | |
| Re: Bursada En sevilen Mekanlar... Alıntı:
ıstedıın gb gırıLıo..daha soundcheck aLınıo yanı yenı yenı ben 01.00dan sora fLn bahsedıodm...vaLLa ben hıc denk geLmedım kapıda oLe bıseye taLıhsızLık snde | |
| | |
| | #26 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Re: Bursada En sevilen Mekanlar... Sadece koala kapandı. Ve zaten koala nın oldugu donem en guzel muhabbetlerın dondugu donemdı bursada. Herkes bırbırını tanırdı falan superdı. Msn falan o zamanlar hak getıre daha icq mirc falan vardı. Gunduz koala da cafe de muhabbet aksam eve gelınce de mirc de koala nın odasında muhabbet Ne günlerdi be.. |
| | |
| | #27 |
kukurtLu sondu artk yaa yanı su an ıcınmı bıLemıorm ama yok yanı bnce...ataevLer fLn cekmeye basLadı mıLLetı..ozeLLkLe b16
|
| | |
| | #28 | |
| Face | Re: Bursada En sevilen Mekanlar... Alıntı:
| |
| | |
| | #29 |
| Face | Re: Bursada En sevilen Mekanlar...
bide danza,club s,ekinoks vardı benım zamanımda..tabı anlattıım zamanı club s e ve ekinoks a her adam alınmadıı zamanlarda..son zamanlarda hepten bozulmustu..artık kapanmıstır heralde oralarda..ama danza guzeldı yanı..ama son zamanlarını bılmıorum tabı..
|
| | |
| | #30 | |
| Senior Member | Re: Bursada En sevilen Mekanlar... Alıntı:
__________________ ![]() | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|