Kayıt Ol Yardım Üye Albümleri Sosyal Gruplar Etiketler Arama Bugünkü Mesajlar Forumu Okunmuş Say Arama

Geri   Modifiyem© > Club MdfyM > Toplantılar & Etkinlikler > Bursa

Cevap

Konu Seçenekleri
Eski 31-07-2007, 00:55   #21
Aktif Üye

Re: Bursada En sevilen Mekanlar...

sen geL bursaya

B_R_K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-07-2007, 00:56   #22
Face

morgy_drag - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Palio
Kullanıcıya ICQ yolu ile mesaj gönder Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

tarih mi oldular yoksa?

morgy_drag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla
Eski 31-07-2007, 00:58   #23
Aktif Üye

yok yav bı koaLa kapandı dıe bıLıorm=)sakLı bahcenın tarıh oLmasını bekLıosan onu bı kere unut

Eski 31-07-2007, 01:01   #24
16 BLS .....

SmoKiNg ACE - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Chevy Kalos

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi B_R_K Mesajı Göster
ztn haftanın beLLı gunLerı program var booda..kapaLı yerınden bahsedıorm..o yusden rezervasyonLu aLıoLar cunku ıcerısı doLuo gayet..o yusden rezervasyon gorusune katıLmıorm...ıcerıde murat dıe bas eLeman var..o ztn program oLan gunLerde aksam benı arıo masa ayarLıımmı dıe..bnde duruma gore ok ya da geLmıcem dıorm...ayrıca boo gayet kaLıteLı mekandır bnce..hatta bursadakı en kaLıteLı mekandır dıebıLırm..benm gorusum tabı bu..sen arka tarafta acık yerıne gıttıysen orda cLub oLdugu ıcın pek rezervasyon ıstemıoLar..

vıcı oLayına geLırsek..vıcı bursadakı en buyuk mekandır..hatta acık yerı 1500 kısı kadar fLn aLıo..ıLk acıLdıgı seneLer gayet guseLdı ama bı sureden sonra ısı butunuyLe tıcarete doktuLer ve gıden ınsanLar oLarak kaLıte bıraz dustu dıyebıLırm..cnku gırıste 30 mıLyonu veren herkesı aLıoLar..ben Lıse 2ye gıden cocukLarın yaLvar yakar gırdıkLerıne bızzat sahıt oLdum...o yusden vıcı bıraz kaLıte oLarak bozdu ısı gercekten...ver 30 mıLyonu gır ıcerı...ama boo da o kadar koLay dııL..gıtsın bakaLm Lıse2 cocugu noLuo=)neyse bnm gorusLerm bu sekıLde=)

Abi o canlı program var dediğin boo live de cıkan cengiz zaten benim siteden arkadaşım yani yakın arkadaşım cocuk. Ve oraya eger bıraz erken saatte gıdersen canlı programın oldugu bolume rezervasyonsuz da alıyorlar mesela 11.30 gibi.

Ben de boo yu severim.Zaten belirttigim gibi 5 senedir oraya giderim.Benim kıl oldugum kapıdaki elemanlar ve rezervasyon sacmalıgı. Adamlar benden canlı program için rezarvasyon sormazken arkadaki açık club için rezervasyon soruyor.

Reklam
Eski 31-07-2007, 01:03   #25
Aktif Üye

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi SmoKiNg ACE Mesajı Göster
Abi o canlı program var dediğin boo live de cıkan cengiz zaten benim siteden arkadaşım yani yakın arkadaşım cocuk. Ve oraya eger bıraz erken saatte gıdersen canlı programın oldugu bolume rezervasyonsuz da alıyorlar mesela 11.30 gibi.

Ben de boo yu severim.Zaten belirttigim gibi 5 senedir oraya giderim.Benim kıl oldugum kapıdaki elemanlar ve rezervasyon sacmalıgı. Adamlar benden canlı program için rezarvasyon sormazken arkadaki açık club için rezervasyon soruyor.
eft cengızı bıLıorm..abı 1130da gıdersen tabıkı de bombos mekan yanııstedıın gb gırıLıo..daha soundcheck aLınıo yanı yenı yenıben 01.00dan sora fLn bahsedıodm...vaLLa ben hıc denk geLmedım kapıda oLe bıseyetaLıhsızLık snde

Eski 31-07-2007, 01:04   #26
16 BLS .....

SmoKiNg ACE - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: Chevy Kalos

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi morgy_drag Mesajı Göster
tarih mi oldular yoksa?
Sadece koala kapandı. Ve zaten koala nın oldugu donem en guzel muhabbetlerın dondugu donemdı bursada. Herkes bırbırını tanırdı falan superdı. Msn falan o zamanlar hak getıre daha icq mirc falan vardı. Gunduz koala da cafe de muhabbet aksam eve gelınce de mirc de koala nın odasında muhabbet Ne günlerdi be..

Eski 31-07-2007, 01:17   #27
Aktif Üye

kukurtLu sondu artk yaayanı su an ıcınmı bıLemıorm ama yok yanı bnce...ataevLer fLn cekmeye basLadı mıLLetı..ozeLLkLe b16

Eski 31-07-2007, 01:42   #28
Face

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi SmoKiNg ACE Mesajı Göster
Sadece koala kapandı. Ve zaten koala nın oldugu donem en guzel muhabbetlerın dondugu donemdı bursada. Herkes bırbırını tanırdı falan superdı. Msn falan o zamanlar hak getıre daha icq mirc falan vardı. Gunduz koala da cafe de muhabbet aksam eve gelınce de mirc de koala nın odasında muhabbet Ne günlerdi be..
+sonsuz..biz altın cagını yasamısız anlasılan koala nın..

Eski 31-07-2007, 01:45   #29
Face

bide danza,club s,ekinoks vardı benım zamanımda..tabı anlattıım zamanı club s e ve ekinoks a her adam alınmadıı zamanlarda..son zamanlarda hepten bozulmustu..artık kapanmıstır heralde oralarda..ama danza guzeldı yanı..ama son zamanlarını bılmıorum tabı..

Eski 31-07-2007, 11:09   #30
Senior Member

by carisma - İsimli Kullanıcıya Ait Avatar

Otomobil: bıravo
Kullanıcıya MSN yolu ile mesaj gönder

Alıntı:
Orjinal Mesaj Sahibi B_R_K Mesajı Göster
kukurtLu sondu artk yaayanı su an ıcınmı bıLemıorm ama yok yanı bnce...ataevLer fLn cekmeye basLadı mıLLetı..ozeLLkLe b16
hacı bunun nedeni b16 tarafındaki mekanlara çoluk çocuğun pek takılmaması.takılanlarında mesela veni vididekilerden farklı olması heralde.kendimden örnek veriim ben kız arkadaşımı alıp barlar sokağına gitmem.götürmem yani.ille gidecek olursam FSM tarafına yol alırım

Bookmarks

Konu Seçenekleri

Mesaj Kuralları