"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 | |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
| Re: Bursada En sevilen Mekanlar... Alıntı:
dayı sen hiç limontepe kavşağından dağ yoluna kayıp radar üzerinden güzelbahçeye indin mi ? teleferikten yüksek irtifa cep telefonu çekmiyor ayrıca iklim değişiyor böle ağaçlar falan ... yapalım bi ara
__________________ Mınaaaa | |
| | |
| | #12 | |
| Senior Member | Re: Bursada En sevilen Mekanlar... Alıntı:
![]() atla gel o zaman nolcakki
__________________ ![]() | |
| | |
| Reklam |
| | #13 | |
| MoJiTo Kayıt Tarihi: 22-02-2007 Şehir: KaRŞıYaKa Yaş: 25 Otomobil: focus:)
| Re: Bursada En sevilen Mekanlar... Alıntı:
valla gel sende yapalım şöle yolu bozuk biliorum ben orayı ama en son gidenler öle sölemişti ama bakarıs yine yaa![]() | |
| | |
| | #14 | |
| Senior Member | Re: Bursada En sevilen Mekanlar... Alıntı:
![]() bişiler yaparsanız benide alın öğretin
__________________ ![]() | |
| | |
| | #15 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Re: Bursada En sevilen Mekanlar...
Abi bizim küçük sanayi de bi çaycımız var. Çok ferah mekan 3.15 metre kare ![]() ![]() hepinizi bekleriz... ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #16 |
| Senior Member | Re: Bursada En sevilen Mekanlar...
ee herkes hiç biyere takılmıyomu yani
__________________ ![]() |
| | |
| | #17 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-12-2004
ctesı geceLerı vıcı ve boo cLub=)gunduzLerı pek bı yere cıkıp oturmuorm=)
|
| | |
| | #18 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
Vici ye gicik kapıyorum... Boo yu severim 5 senedir de sürekli giderim. Ama kapıdaki gerizekalı bodycik ler sürekli değişiyor her defasında da rezarvasyon soruyorlar. Diyorum ben hayatımda buraya rezarvasyonla gelmedım.5 senedir de gelirim. Adam diyor ki ben sizi hiç görmedim.Allahın denyosu zaten sen orda kac haftadır calısıyorsun ki? Öyle böyle derken yine giriyoruz.O adam bi iki hafta orda sonra yine değişiyor.Bi daa aynı muhabbet. Ben bi gece de 5 tane mekan gezıyorum hıc bırısıne de programlı gıtmıyorum ne yanı sımdı ben her cumartesı bursadaki tüm mekanlara rezarvasyon mu yaptırıcam gunduzden? Sacma sapan işler yapıp insanın asabını bozuyorlar. Rezarvasyonsuz girilmezmiş ne rezarvasyonu yahu ne sacmalıyorsunuz be sanki antalyada cece klüp te serdar ortac , gülşen vs dinlemeye gidiyoruz. Orda bile adam gibi gidersen rezarvasyonsuz alma ihtimalleri var. Ki burda dandik gece clubunde adam gelmiş rezarvasyon soruyor. İnsanın asabını bozuyorlar.Rezarvasyon istersin eywallah ama sende bi program yaparsın ne bilim bi sanatçı getirirsin bende anlarım. Vallahi şu mudanyadaki araçlı feribot geceleri gidiş geliş sefer yapsa istanbula giderim eğlenmeye.Bursadaki işletmecilerin çok burnu havada.Hepsini katmıyorum dogru duzgun çalışan yerler de yok değil. |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-12-2004
ztn haftanın beLLı gunLerı program var booda..kapaLı yerınden bahsedıorm..o yusden rezervasyonLu aLıoLar cunku ıcerısı doLuo gayet..o yusden rezervasyon gorusune katıLmıorm...ıcerıde murat dıe bas eLeman var..o ztn program oLan gunLerde aksam benı arıo masa ayarLıımmı dıe..bnde duruma gore ok ya da geLmıcem dıorm...ayrıca boo gayet kaLıteLı mekandır bnce..hatta bursadakı en kaLıteLı mekandır dıebıLırm..benm gorusum tabı bu..sen arka tarafta acık yerıne gıttıysen orda cLub oLdugu ıcın pek rezervasyon ıstemıoLar.. vıcı oLayına geLırsek..vıcı bursadakı en buyuk mekandır..hatta acık yerı 1500 kısı kadar fLn aLıo..ıLk acıLdıgı seneLer gayet guseLdı ama bı sureden sonra ısı butunuyLe tıcarete doktuLer ve gıden ınsanLar oLarak kaLıte bıraz dustu dıyebıLırm..cnku gırıste 30 mıLyonu veren herkesı aLıoLar..ben Lıse 2ye gıden cocukLarın yaLvar yakar gırdıkLerıne bızzat sahıt oLdum...o yusden vıcı bıraz kaLıte oLarak bozdu ısı gercekten...ver 30 mıLyonu gır ıcerı...ama boo da o kadar koLay dııL..gıtsın bakaLm Lıse2 cocugu noLuo=)neyse bnm gorusLerm bu sekıLde=) |
| | |
| | #20 |
| Face | Re: Bursada En sevilen Mekanlar...
Eskiden kükürtlü de gagarini le koala vardı..iyi yerler di gunduzleri icin..tabi benim bildiim 4 5 sene oncesi..bide barlar sokagında big mama mı ne vardı..pizzası super oluodu bide dag yolunda saklı bahcemı ne vardı..aksam yuruye yuruye gıderdık..guzel yerdi..duruomu butun bunlar yerli yerinde????
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|