"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| BURSA WRC \/ Winingeleven Turnuvası....
Beyler PES /Winingeleven adlı oyunu herkes biliyordur sanırım değil mi? Üniversite hayatı yaş**ış bütün erkeklerin iyi kötü bi oynamışlığı vardır diye düşünüyorum) Aramızda fanatik Winingciler varsa bi bursa Winingeleven turnuvası düzenleyelim ne dersiniz? Yoğun istek üzerine Turnuvaya WRC ayağı da eklenmiştir... Rallici arkadaşları da aramızda görmek istiyoruz. İkisi bi arada olucak. Baya bi zevkli olabilir. Sonuc olarak ta ufak bi ödül koyarız.(Şu yeni çıkan jant şeklindeki arac kokuluklarından mesela ![]() )Ben kendi adıma gayet iddialıyım (***önden blöf yapıp göz korkutur****) Ben rahat oynayabılecegımız perdeye yansımalı guzel bı mekan bılıyorum. Veya bende projektör var evi uygun olan biri varsa orda da oynayabılırız yatar yayılırız,yazlık olması tercih sebebidir ![]() ![]() (başka bi secenek olarak bizim evde benim 19" bilgisayarımda da oynayabılırız ama ne kadar zevk alırsınız bılemem ![]() ![]() )TURNUVA KATILIMCILARI ; 1. SmoKiNg ACE 2. By Carisma 3. BRK 4. Eamon 5. Barış 6. APO 7. Laci Beyaz Foci 8. XsaraVTS 9. 10. Mesajı son düzenleyen SmoKiNg ACE : 08-08-2007 - 00:58 |
| | |
| | #2 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 10-01-2006 Yaş: 24
| Re: BURSA PES/Winingeleven Turnuvası....
vaaay gayet güzel fikir...
|
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-12-2004
aynen guseL fıkır ama ıddaLı dııLm |
| | |
| | #4 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
boyle dıyenlerden korkmak lazım... |
| | |
| | #5 |
eheueheuh vaLLa oynayaLm sonra korkarmısın korkmazmısın orası sana kaLmıs |
| | |
| | #6 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: BURSA PES/Winingeleven Turnuvası....
ben anlamaz
__________________ |
| | |
| | #7 |
sen neyden anLıon be oLm soLesene bı |
| | |
| | #8 |
| Senior Member | Re: BURSA PES/Winingeleven Turnuvası....
ben gelemeyebilirim ![]() ![]() ![]() şakaaaa oyunu bilmiyorum ama bikaç denemeden sora içinizden geçerim.iddalıyım ![]() hele bide evde olursa tadından yenmez
__________________ ![]() |
| | |
| | #9 |
ahauahauha ![]() ![]() sen geLme ztn oLm sakın geLme sen topLatınya geLemıon senı vıyanaya caırıorm oraya nsL geLıcen bıLmıorm vaLLa |
| | |
| | #10 |
Yok mu arttıran? Ben bi kaç kişi daha toplarım kendimle beraber.Ama forumdan da katılımı artırmak lazım. Siteye reklam mı versek |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|