"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!!
ben naptım beee alala ihale bana kaldı yaa ![]() ![]() dediğim gibi şimdilik sticker bizi paklar evet ömer bey hadi iş başına ![]()
__________________ |
| | |
| | #32 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!!
Ben geliyorum birkaç aya kadar düzenim oturunca bursaya yolculuklar da başlar Nüfus +1 Bu arada bandırmada dersanede potansiyel bir üye daha var |
| | |
| | #33 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!! Bandırma sana emanet bilader ![]() Hakan gönendeyim bende olm napıyon nerlerdesin
__________________ |
| | |
| | #34 |
| ÜzgünBakanÜye | Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!!
Bende gönendeyim Gönen lisesinin ordaki çeşmesinden su doldurduk demin Bayramın bikaçıncı günü görüşelim |
| | |
| | #35 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!!
beyler su muhabbetlerı msnde yada bursa modıfıyem baslıgı altında yapın allah askına. Burda nufusu nasıl artırırız dıye fıkır vermek dısında bı geyık yapmayalım lutfen. |
| | |
| | #36 |
| Senior Member | Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!!
abi dediğim gibi bence yapılabilecek tek bişey var o da iyi reklam yapmak.ne bileyim organizasyonların tarihlerini bikaç modifiye dükkanına bildirebiliriz yadaa mesela iki ay icindeki organizasyon zamanlarını kesinlestiririz bu tarihler bi kağıda cikti alinir otobüs duraklarına falan asilır vs bunun gibi şeyler
__________________ ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| Junior Member | Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!!
merhaba arkadaşlar nüfüs arttırmak konusunda faydalı olucaksa eğer organizasyon sayısını arttırıp bunu afişlerle arabalarımıza yapıştırıp reklam yapmak hem masrafı az hemde yararlı olucağını düşünüyorum. günlük şehir içinde 100 ile 150 km arası yol yapıyorum şahsen Tayfun arkadaşımızda iş gereği şehir içinde dolaştığını söylüyor bi kaç araba daha bulabilirsek dikkat çeker en azından.
|
| | |
| | #38 |
| Senior Member | Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!!
arkadaşlar sticker olayı bence çok daha kullanışlı gibi gelior.. bugün adana plakalı bi araç gördüm izmir yolunda seyir halindeyken arka camında çok güzel görünüyordu fosforlu bi şekilde yazılmış..tam olarak ne yazdığını bilmiyorum o ara radardar kaçmaya çalışıyordum motorla çünkü :P |
| | |
| | #39 |
| aT_hIrsIzI™ |
feysbuukta grup açtım belki gören olurda gelir diye maksat reklam olsun
__________________ |
| | |
| | #40 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
ben katıldım ama zaten var olan uyelerden zıyade yenı ınsanları gormesı lazım.
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|