"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 | |
| mırrrr Kayıt Tarihi: 04-08-2007
| Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!! Alıntı:
iyimiş
__________________ pisiciiikk | |
| | |
| | #22 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!! beyefendi ben ücretli tarafından sticker istiyorum kendi adıma birazda ücretsiz olan taraftan arkadaşlar için
__________________ |
| | |
| | #23 |
| Senior Member | Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!!
bide şu var öyle promosyonla falan çektiğimiz üyeden hayır gelmez diye düşünüyorum ben. en akıllıcası organizasyonları daha fazla kişiye duyurmak ve insanların herhangi bi çıkarı olmadan bize katılmasını sağlamak.
__________________ ![]() |
| | |
| | #24 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
| Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!!
+solberg aynen..
__________________ спорт.. |
| | |
| | #25 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
Tabi bir de ücretli mail adresi olmadan foruma katılınamaması baya bır dusuruyor ınsan sayısını
|
| | |
| | #26 |
| Atmosferik Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
| Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!! Arkadaslar Ankaradan casus bir uye aramiza sizcakmis dikkatli olun
__________________ |
| | |
| | #27 |
Bence hep beraber sticker yaptiralim. Hazir aramizda grafiker arkadaslar varken. Di mi Omer pasam?
__________________ |
| | |
| | #28 | |
| Senior Member | Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!! Alıntı:
![]() arkadaşlar sticker ve afiş gerçekten yapılası mantıklı düşünceler..benim de ufak çaplı bir önerim olucak müsadenizle..geçici ücretsiz reklam browser verebileceğimiz forum yada sohbet siteleri olabiliyor arada dikkatimi çekiyor güzel bir webbrowser hazırlanıp oralarda geçici de olsa reklam verilebilir mutlaka birilerinin dikkatini çekicektir.. | |
| | |
| | #30 |
| Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!! Mindar nufusumuzu kucumsemeyelim arkadaslar. az ama kemikli bir uye kadromuz var/
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|