"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Arkadaslar Bursada sizin de bildiginiz üzere modifiyeye gönül vermis insan ve modifiyeli arac çok var.Hatta birçok insan baska sehirlerden bursaya geliyor modifiye islemleri icin. Fakat Modifiyem forumlarinda göremiyoruz bu arkadaslari. Bircogunuz biliyor ben hergün yollardayim isim geregi.Ve sürekli modifiyeli arac görüyorum.Bir cogu çok acemi çabalar olsa da,kaliteli ve fark ihtiva eden birçok araç görmek te mümkün oluyor.Ve sürekli bu insanlar niye bizim aramizda degil diye düsünüyorum. Modifiyem Bursa'ya daha fazla üye nasi toplayabiliriz.Aramiza daha fazla arkadas nasi katabiliriz.Sehirdeki modifiye sevdalisi insanlarin ilgisini buraya nasil cekeriz. Herkes fikirlerini ortaya koyarsa bence güzel bi calisma yapabiliriz. |
| | |
| | #2 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!!
sticker reklamı daha bol organizasyonlar özellikle yapılan modifiye etkinliklerinde modifiyem olarak topluca gidip orda arabaların önüne bir pankart reklam falan öyle birşey stand gibi bir oluşum olduğumuzu göstermek lazım
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Atmosferik Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
| Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!! Benim aklima bir cozum geliyor nufus artisi ile ilgili Herkes acilen evlensin bakalim/ bundan sonra esli katilim olsun organizasyonlara
__________________ |
| | |
| | #4 |
muahhaha ![]()
__________________ |
| | |
| | #5 | |
| Senior Member | Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!! Alıntı:
![]() ne demişler markaya atılan en iyi atılım reklamdır.aynı hesap işte reklam yapmak gerek
__________________ ![]() | |
| | |
| | #6 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!!
Walla ben kendi adima sponsorluk yapabilirim.Mesela modifiyem bursa forumuna ve organizasyonlara katilan arkadaslara piyasadakinin yari fiyatina TEXACO motor yağı veririm Akpet'in promosyonundan bile daha etkili bir promosyon olur ![]() Bu konuda ciddiyim... eger isimize yariycaksa böyle bir promosyon yapabilirim. |
| | |
| | #7 |
Texaco yağlarıyla güreş düzenliyelim ![]() ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!! Puahhaa... olur abi bi 10 numara yağ ile cozeriz işi... ![]() |
| | |
| | #9 | |
| Atmosferik Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
| Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!! Alıntı:
Tamamdır Ege ben mümkünse 2008 yılı için kombine almak istiyorum. Cok yağ lazım bana
__________________ | |
| | |
| | #10 |
| Re: Bursa Modifiyem Nüfusunu Arttirmak...!!!!!
Cidden arkadaslar. Motor ya degisim süresi yaklasan arkadaslar bana haber versinler.Ben size piyasanin yari fiyatina veririm.Castrol de dahi olmayan bi üst sinif yaglari da getiriyoruz bizde mevcut suan. Texaco nun nasil bir marka oldugunu bilmeyenler. www.chvoil.com ' a bakabilirler veya google dan "chevron","texaco" yada "havoline" yazarak aratabilirler ön bilgi için. Bunu mesela bursa modifiyeme katk1s1 olsun diye etkili bir sekilde kullanmak için. Organizasyona gelip modifiyem logosunu aracina yapistiran herkese yari fiyatina texaco yagi vererek faydalanabiliriz.Site yöneticilerinden bolca modifiyem logolu sticker temin etmemiz lazim tabi... Mesajı son düzenleyen SmoKiNg ACE : 10-10-2007 - 11:24 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|