"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| aT_hIrsIzI™ |
evet arkadaşlar uzun bir aradan sonra Ömer beyden aldığım yetkiye dayanarak bir buluşma ayarlayalım dedik mangal karting gibi olaylar olacak ama öncelikle bir muhabbet ve görüşme olması açısından bir akş** cafede buluşalım muhabbet edelim nargile içelim vs. düşündüm zaman: 22 veya 23 mayıs (haftaya salı veya çarşamba) akş** saatleri sanırım katılım açısından sorun olmaz ![]() yer: görükle beren cafe aklıma geldi yanındaki yerde olabilir adını hatırlayamadım başka fikri olanda paylaşabilir ciddi bir buluşma olarak değerlendirelim bunu lütfen herkes katılmaya çalışsın güzel olacak ![]() duyduk duymadık demeyiiiinn ![]() ***23.05.2007 Çarşamba günü saat 8'de uludağ yolunda seyru-safada buluşmamız olacaktır...*** buyrun gelin
__________________ Mesajı son düzenleyen egeayd : 22-05-2007 - 03:26 |
| | |
| | #2 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: BuRsA mOdiFiYeM BuLuŞuyOR...
up!
__________________ |
| | |
| | #3 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-12-2004
| Re: BuRsA mOdiFiYeM BuLuŞuyOR...
ben |
| | |
| | #4 |
| Uur | Re: BuRsA mOdiFiYeM BuLuŞuyOR...
Katılım yüksek olacak gibi gözüküyor |
| | |
| | #5 |
öyle yaw mekan kapatıcaz ![]()
__________________ |
| | |
| | #6 |
arkadaşlar gelemeyeceklerde neden gelemeyeceklerini belirtirse belki daha uygun birşey ayarlamaya çalışırız
__________________ |
| | |
| | #7 |
| Senior Member | Re: BuRsA mOdiFiYeM BuLuŞuyOR...
Beyler gelemezsem eğer bu askerlik muhabbetleri yüzünden gelemem.bütün arkadaslar gidiyor bu ara.onların eğlenceleri oluyo.ama ayarlamaya çalışcam
|
| | |
| | #8 |
| King of the Music Kayıt Tarihi: 29-05-2005
| Re: BuRsA mOdiFiYeM BuLuŞuyOR...
len ege benı nıye çağırmıyon lem...
|
| | |
| | #9 |
sen git afyonda sucuk partisi yap
__________________ |
| | |
| | #10 |
| Senior Member | Re: BuRsA mOdiFiYeM BuLuŞuyOR... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|