"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #501 |
| (°ı\/ı°( Kayıt Tarihi: 07-12-2004 Yaş: 26
| Re: Bursa Modifiyem
ben ehliyeti aldım arkadaşlarla koşturarak annemin arabasını aldık. sabahtan akşama kadar gezdik tabi çaarmasınlar evden diye teli kapadım bahane hazır abs etkilernir die korktum dicektim. ve öyle de oldu eve döndüm babam dedi tel nie kapalı?? baba abs şey kem küm. sen belediye otobüsümüsün dolaştın akşama kadar bi iner arabadan insan dedi. ve o akşamı arabasız geçirdim. birisi eskişehirde okuyor falan denildi kim?? nerde?? nasıl?? gerekirse yardımcı oluruz. bursadayım artık ama olsun. %50 ((16)) %50 ((26)) bu arada sameet senin tükkan nerdeydi??? bir ara yanına uuramak isterim doorusu meraktayım.
__________________ ıılllııllııııll.ıllılıııllıl..llııllıııllllıı BoBoLi the GreaT |
| | |
| | #502 |
| Çiko Member | Re: Bursa Modifiyem
haa başkan başka bi yere mi taşınıonuz ya onur başka bi afiş gormuş yakında burda fln die ??
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| | #503 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 09-12-2004
C_S_R eskişehirde okuyo.o da alacak 2-3 ay sonra ehliyet.arkadaşım kendisi.ama bugun ya da yarın bursaya donucek.tatıl ıcın
|
| | |
| | #504 | |
| Senior Member | Re: Bursa Modifiyem Alıntı:
Biz aynı yerdeyiz. Küçük Sanayi 11. Blok No:50 | |
| | |
| Reklam |
| | #505 |
| Senior Member | Re: Bursa Modifiyem
Kamil Z4... Bana mutlaka ulaşıwer işimiz war senle.Önemli... |
| | |
| | #506 |
| O Artık Evli | Re: Bursa Modifiyem
eee gencler napıyorsunuz sesiniz soluğunuz cıkmıyor 6 günden beri tık yok forumda hadi canlanın
__________________ some things never change. -2 Pac- |
| | |
| | #507 |
| BMW-GALATASARAY-JUVENTUS | Re: Bursa Modifiyem
samet arıcam seni bu gün...
__________________ |
| | |
| | #508 |
| EVOlutious Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 25
slm millet nabıyonuz... bende bayadır giremiyodum... sınavlar yüzünden ama bitirdim nerdeyse... ee toplandınız mı yılbaşında noldu?
__________________ BizDe TeHDiT vaR, IsRaR yoK... |
| | |
| | #509 |
| Senior Member | Re: Bursa Modifiyem
Bayram sonrası mutlaka org yapacaz kısmetse.Mangal partisi olacak.
|
| | |
| | #510 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 20-06-2004 Yaş: 26
Samet dun aksam aradım seni su benim talip oldugum cihazlar için bana yarın bilgi verirsen sevinirim bende ona göre plan yapıyorum ok.hadi görüşürüz byee
__________________ Powered By Start Servis |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|