"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #3241 |
| Senior Member |
gençlik haftasonu için bi atraksiyon yapmak lazım. .yeni arkadaşlara da duyuralım tanışamadık bir türlü. inceden bi iştima alalım. .
|
| | |
| | #3242 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
olabilur ben derim ki bi bowlin g yapabiliriz veya halı saha macı vs vs
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #3243 |
| Senior Member |
pazar günü için bi iştima alalım kimler müsait sonrasında ege bi konu açar atraksiyonları belirleriz. .
|
| | |
| | #3244 |
| aT_hIrsIzI™ |
evet beyler haftasonu mangal falan yapalım demirtaşa gidelimmi tekrar ne dersiniz
__________________ |
| | |
| | #3245 |
| Senior Member |
kadroyu bi toplayalım yer mekan sorun değil. . gündüz bi mangal, akşamında halısaha sonrasında hazır ciğerler açılmışken bi nargile |
| | |
| | #3246 |
| aT_hIrsIzI™ |
maç işi bana ters ya
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #3247 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Pazar günü bi demirtaşta mangal bana da uyar. Ege sen yarın aç konuyu milletin haberi olsun.
|
| | |
| | #3248 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
beyler mukemmel bir buluşma oldu emeği gecen hekese teşekkurler harun eralp resımlerı alalım
| | |
| | #3249 |
|
bu arada bursa topiğine baktımda son 2 senedir baya bi buluşma yapmışınız
| | |
| | #3250 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|