"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #3211 |
| Senior Member |
arabaya yazılmayın bu arada
__________________ ![]() |
| | |
| | #3212 |
| Senior Member |
sakaryadaki araçmış bu . pek bi bilgim yok ancak sağlıklı olduğunu düşünmüyorum benim araç için aramıştım boyalı olduğunu, önemli değil ancak bakılması zorunlu birkaç problemi olduğunu söylemişlerdi. .yine de farklı olumsuz yönlendirmede bulunmak istemiyorum. sağlam bi tamirciye a dan z ye kontrol ettir derim.fiyatı uygun ama ilerde açabilecek bir sorun sana fazla masrafa neden olabilir. .
|
| | |
| | #3213 |
| Senior Member |
bende komple motor yaptırsam piyasa değerinin altına gelir die düşünüyorum ama bakalım haftasonu giderim heralde.bu S16ların parca sorunu varmı acaba.gti lerlde aynımıdırki
| | |
| | #3214 |
| Senior Member |
model farklılığından tutmamazlık yapabiliyor ama genel olarak uyumlu. s16 ların üretimi gti lardan daha önce çünkü. .
|
| | |
| | #3215 |
| Senior Member |
msnden ekledim abi
| | |
| | #3216 |
| OZ | sinanım sen beni yarın çaldırda konuşalım şirektte işler çok yoğun
|
| | |
| Reklam |
| | #3217 |
| aT_hIrsIzI™ |
beyler haftasonu napalım
__________________ |
| | |
| | #3218 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
hmmmm buluşalım
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #3219 |
| 35CAN77 |
selam millet bana 10milyara kadar araba tavsiyenizi bekliorum kendime değil
|
| | |
| | #3220 |
| Senior Member | Geçen günkü hamsi buluşmasından eralpten aldığım birkaç resim. . (Sinan ve Abisine tekrar teşekkürler)![]() +18 ![]() ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen dmts : 22-10-2008 - 22:47 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|