"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #3201 |
| Senior Member |
afiyet olsun ve günaydın |
| | |
| | #3202 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
sen niye gelmedin onur
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #3203 |
| Senior Member |
istanbuldaydım yeni gelmiştim eve
|
| | |
| | #3204 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
iyi bakalım kurtardın bu seferlik
| | |
| Reklam |
| | #3205 |
| Senior Member |
arkadaşlar bi 306 S16 var uygun fiyata alıcam ama araçın elektrik tesisatında sorun varmış.şuan çalışır yürür durumda ama zamanla bujileri falan yakıomus.masrafı yaklaşık olarak düşüyor zaten adam napsam acaba başıma bela olmasın?
__________________ ![]() |
| | |
| | #3206 |
|
haruna sormakta fayda var ama ayar tutmayan bi arabayla ugraşmaktansa 3 kusur fazla verıp daha temizini almaya çalış derim
| | |
| | #3207 |
| Senior Member |
yani baya ucuza alcam o yüzden piyasasına baktım 10-11 gibi gidio.yarı yarıya diim
| | |
| | #3208 |
| aT_hIrsIzI™ | valla neden buji yakar distribütör arızası olabilir onların distrübütörü biraz farklı sıfırı 500lirayı geçer tahminimce eğer benim bildiğim gibiyse onun dışında başka bir elektrik arızası olarak ne var ona göre düşünmek lazım birde almadan önce arabayı göster ortalama bir tamir maliyeti çıkar ona göre al çıkma parça falan araştır bulunur illaki
__________________ |
| | |
| | #3209 |
| Senior Member | aracın ilanı varmı herhangi bir yerde istanbul ve bursadaki şuan satılık olan araçların neredeyse hepsini yakınen inceledim yardımcı olabilirim. .
|
| | |
| | #3210 |
| Senior Member |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |