"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #3111 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| ahahaha... hakkaten yahu. Maçtan çıkmıştım ben de.Sen kimin imprezasıyla turluyordun bakayim? |
| | |
| | #3112 |
| Senior Member |
aynen bizde maçtan cıkmıştık impo değildi o yeni corolla abi yakın bi arkadaşımın.camdan düşüyordum görcen diye
__________________ ![]() |
| | |
| | #3113 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Alıntı:
![]() fark ettım hakkaten baya bı dısarı cıkmıstın ![]() Ama o zaman dıger ımpo ya harbı yuh dıyorum muhahaha. bi tane siyah impo vardı içindeki eleman benim arabaya bakıcam diye ondekine geciriyordu nerdeyse Ben de yanımdaki arkadasıma olayı soyleyınce o senın az once konustugun arkadastı dedi o yuzden karıstırdım. eger o sen degıldıysen o zaman altında impo olup yıne de benım araca hayran hayran bakan şahıs'a bi alkış istiyorumn ![]() ![]() ![]() ![]() | |
| | |
| | #3114 |
|
Haruna gidiyoruz biz gelen varmı? can ben sinan var şimdilik. digerlerini de arıycam şimdi. arayamadıklarım burdan gorurse benı arasın.Numaram yoksa ozel msj atın haruna gıdınce bakarım. Ordan da dısarı tura cıkıcaz.Gelırsenız kalabalık bı gurup olalım. |
| | |
| | #3115 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
hebele hubele hebele hubele cok eylenecez ![]() ![]()
__________________ |
| | |
| | #3116 |
| Senior Member |
bana da yer varmı bende geliyorum |
| | |
| | #3117 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
la harun biz geliyoz ama uyumaya yastık yorgan hazır et
__________________ |
| | |
| | #3118 |
| Senior Member |
Tayfun abi beni aramışsın ama yemek yiyodum şimdi gördüm. Ben gelemiyecem Hepinize iyi eylenceler, resim çekin bari gelmiş kadar olayım |
| | |
| | #3119 |
|
Tamam abicim. Resim degilde video cekme niyetimiz var aslında ama kamera bulabilirsek tabi |
| | |
| | #3120 |
|
kamera getirin tayfunumla ben roll yapacaz
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|