"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #21 |
| Senior Member | Re: Bursa Modifiyem
Mehmet görüntülerden banada verirsin herhalde |
| | |
| | #22 |
| EVOlutious Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 25
| Re: Bursa Modifiyem
slm millet... ben bile geldim artık ekip tamam nerdeyse görüşmeyeli nasılsınız? ...yaw hakkaten site kapalıyken internete giresim bilem gelmiyodu.... ama artık yine beraberiz...
|
| | |
| | #23 |
| Atmosferik Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
eline sağlık omer foto cok guzel olmuş. http://www.geocities.com/focus_uumot/ adresinden birkaç fotografa ulaşabilirsiniz.
__________________ Mesajı son düzenleyen TeamFoci.com : 28-04-2004 - 02:06 |
| | |
| | #25 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Pişt focuscu konilerden memnunsun dimi? Haftaya bende alıcam..senin yayın markası neydi? |
| | |
| | #27 |
bende konilerden memnunum yaylarım eibach. konilerin sertlik ayarlı olması iyi ama bide yukseklik ayarı olsaydı super olurdu.
__________________ |
| | |
| | #28 |
| Senior Member | Re: Bursa Modifiyem
Bugün Uğur ile Armağan Bursamıza geldiler Maxtuning çekimleri için.Güzel birgün geçirdik.En kısa zamanda birkaç otomobil daha kaldı onlarıda çekicez Mehmet bu arada bugün konuştuğumuz gibi abi bir sonraki çekimde sende olacaksın |
| | |
| | #29 |
| Aktif Üye Kayıt Tarihi: 30-04-2004 Yaş: 26
Evet güzeldi baya samet bunları dağıtcaklar sanırım 2-3 sayıya falan.
|
| | |
| | #30 |
Ewet Samet biraz dahe erken heber verseydin bir gun onceden falan ben de cekimlere gelebilirdim. olsun saglık olsun! bi dahakine kısmetmiş. Bu arada bişiy soylucem bu forum bi bozuluyor bı duzeliyor bi aksam giriyorum calısıyor ertesi aksam sayfa acılmıyor. Forumdan kaynaklanan bir problem var galiba!
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|