"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2771 |
| aT_hIrsIzI™ |
olm damardan girmeyin bak rakı mangal falan fena oluyom
__________________ |
| | |
| | #2772 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
yau bı hafta sonu yapak be rakı mangal. hıc ıckı muhabbetı yapmadık beraber.
|
| | |
| Reklam |
| | #2773 |
| aT_hIrsIzI™ |
ramazanda geliyo çabuk olmak lazım
__________________ |
| | |
| | #2774 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
beyler plastık kaynak yapan yer aranıyor motor altı koruma plastıgı tamiratı için....
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #2775 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Kardeşim benim usta yapabiliyor o işleri |
| | |
| | #2776 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
walla iimiş motor altında koca bi plastık var bi tarafında kırılmış aldıgım adamda verdı bana yaptırır takarsın diye gercı arabanın altına baktım metal bi koruma sacı var buda bagajda duruyo yaptıriyim takiim diyorum nerdesın sen ıste mı yoksa ustanın yanına mı gidecen gideceksen bende iş cıkışı gelırım oraya
| | |
| | #2777 |
|
Ben işteyim kardeşim. benim usta dediğim benim şirkette çalışan ustadan bahsediyorum bizim fabrikalardaki tesis işlerini yapıyor. Onu yapması için once bi lift veya cukurlu bi yer ayarlamak lazım. bir de benim ustalar şaunda bizim bi müşteri de tesisi yapıyorlar.Sen cıktıgında ara musaitse bi lift veya kazılı boşluk bulup hallederiz. |
| | |
| | #2778 |
|
hmmm aslında bende hallederim zahmet olmasın senın ustalara basit bişe ıstıp yapıştıracak o kadar bi plastık ek tabancayla kaynatacak hakkatten yaa nıye ben yapmıyorum ki ama monte etmesı zor olur gercı onuda mahalledeki lastıkcıde yaparım tamamdır bu iş
| | |
| Reklam |
| | #2779 |
|
Sen bilirsin kardeşim. Bu arada dün gece dikkaldırımdaydım ama gece 12 falandı geldıgımızde. sabah 5 e kadar içtik sonra da yattık 9 da kalkıp işe geldim :S Saat gec diye aramadım seni. |
| | |
| | #2780 |
|
arasaydın dostum sorun değil bizde tophaneye gıttıydık sarayonu dıye bı yer var arabayla giriyon içeri tam buluşma mekanı manzarada super ordan arkadaşın evde oturduk biraz ...
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|