"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2731 |
| Senior Member |
hımm. .biz tanışmamışmıydık seninle. .aynı ortamda buluşmuştuk diye hatırlıyorum seninle ama yanlış da olabilir. .çoğu organizasyonlara çünkü iş yoğunluğum nedeniyle katılamıyordum. . ben görükledeyim. . |
| | |
| | #2732 |
| Senior Member | |
| | |
| | #2733 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
waaay super oturdu bee ![]() bu arada tanışmadık haruncum bende pek takılmıyom bu çömezlerle ( şaka lan şaka )
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #2734 |
| Senior Member |
kısmet en yakın zamanda aynı ortamda tanışma fırsatımız olur inşallah. .ben görükledeyim pansiyon yöneticiliği yapıyorum aynı zamanda kendi int. cafem var. .o yüzden pek müsait zaman yaratma konusunda başarılı değilim. . tampon da evet benim de hoşuma gitti. arabaya bodykit düşünüoruz da çok fiyat söylüyorlar. . |
| | |
| | #2735 |
| aT_hIrsIzI™ |
şş internet cafeci nabayoonn yarın yanına gelebilirim gündüz vakti hazırlıklı ol ![]() bu arada benim yaz okulu bitti alayına gider mode: on haftaya organizasyon düşünüyorum bu arada ne diyorsunuz
__________________ |
| | |
| | #2736 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
benımde aklımda bi kac body kit projesı var bakalım fiyatlar nerelrede ucuyo ....
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| Reklam |
| | #2737 | |
| Senior Member | Alıntı:
egecim sabahtan tayfunun yanında olucam öğlene kadar dönmüş olurum. .sonrasında da uyumayı düşünüyorum 3 ncü gün biticek nerdeyse. .gece ama herşekilde beklerim sonra geldim de yoktun deme | |
| | |
| | #2738 |
| aT_hIrsIzI™ |
dayı benim sabahtan dediğim 5 civarı yani ben uyuyacam bahanesiyle sallayacaksan tamam ![]()
__________________ |
| | |
| | #2739 |
| Senior Member |
estaf. .başımın üstünde yerin var, kapım herzaman açık. .ne zaman gelicem dediğinde yada geldiğinde birşey dedim. .akşam 7-8 den sonra aktif işimin başında olurum o zaman çok daha müsait olur ortam. .
|
| | |
| | #2740 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
bursa izmirden bir farkınız yok esip esip duruyorsunuz ama icraat yok
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |