"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2711 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
ayıp ettın kanka ben gelecem diyipte gelmediğim hıç olmadı ama hıç gelecem demedim o ayrı istersenız bu akşam serın bı yerlere gıderiz
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #2712 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
ben ofısten cıkıyorum. sız program yaparsanız bana alo deyın.gorusuruz.
|
| | |
| Reklam |
| | #2713 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
teeeh hemen firar
| | |
| | #2714 |
| Senior Member |
Bu akşamda bişey yapamadık yauu, veya yapıldıda benimmi haberim olmadı artık yapalım bişeyler |
| | |
| | #2715 |
| Senior Member |
senden gizledik onur, haber vermedik özellikle sana. .toplanıp ortamlara aktık aslında gece biz |
| | |
| | #2716 |
| Senior Member |
anlamıştım zaten bende |
| | |
| | #2717 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Bulusma olucaksa once bi yoklama alalım bakalım. Kimler bursada?? Tayfun- smoking ace < Harun - DMTS < Onur - onurgoyunc < Sinan - Blackemperor < Can - scornful - < (sınavları varmıs belkı kısa bı sure ugrar.) Ömer - XsaraVTS ???? Mehmet - TeamFoci ????? Ege - Egeayd ??????? Alper - ????? Doğan - by carisma ???? Taner - Solberg ???? Tunay - KATO ???????? Yalcın - Carisma_Brs ????? Hobb - - ??????? Mertınak- - ?????? E36M3 - - ??????? Mesajı son düzenleyen SmoKiNg ACE : 19-08-2008 - 18:48 |
| | |
| | #2718 |
|
ben bursadayım Dikkaldırım da oturuyom
| | |
| Reklam |
| | #2719 | |
| Senior Member | Alıntı:
o ne öyle DMTC | |
| | |
| | #2720 |
|
harun dostum bursa mdfym olarak lakap kısmını plakaları mı yazsak senın benım gibi
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|