"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2681 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| fenerin şampiyonlar ligi ön eleme macı vardı. 2-0 yendi.
|
| | |
| | #2682 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Ben geldim bi manisa izmir aydın turu atıp geldim. hafta sonu da çeşme yapıcaktım ama buralarda bensiz kahrolursunuz diye gitmedim. önümüzdeki hafta içi gidicem ![]() ![]() ![]() ![]() Herşey sizin için yane... ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #2683 |
| Senior Member |
bir ford efsanesi de sona erdi. . beyler arabayı sattım, yolda görüp de artık önüne falan atlamayın sakın |
| | |
| | #2684 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
daha güzelleri gelir dostum hayırlısı olsun...
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #2685 |
| Senior Member | eyw. sağolasın..
|
| | |
| | #2686 |
|
Hayırlısı olsun. Daha guzelleri senin olur inşallah. artabayı satarken sapığından da bahsettinmi adama? önüne atlarlarsa korkma falan deseydin. hayranlarım senin peşine takılabilir deseydin. muhahha
|
| | |
| | #2687 |
| Senior Member |
ağa zaten onun için diyorum ya zaten alper ve sen o konuda yetenekli olduğunuz için ![]() dedim söylimm de biri üzerine atlar biri yoldan çıkartır haberleri olsun ![]() yenisine sağlık artık :S |
| | |
| | #2688 |
|
Bu akşam da can ın arabayı gordum vanilya nın onundeydı. ama telefonumun şarjı bitmiş arıyamadım. arabadan cıkıp mekana bakmaya da üşendim. ![]() Egeyi aradım o da ölü denizdeymiş. |
| | |
| Reklam |
| | #2689 |
| aT_hIrsIzI™ |
hüleeaaaaaa ben geldiiiimmmmm ölüdeniz cengaverii ![]() nassınız bakam beyler
__________________ |
| | |
| | #2690 |
| Senior Member |
eee ne yapalım yani. geldiysen geldin alla alla. . hıh |
| | |
![]() |