"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2671 |
| aT_hIrsIzI™ |
8 gibi olur herhalde
__________________ |
| | |
| | #2672 |
| aT_hIrsIzI™ |
yanlız ben 15dk sonra çıkıcam evden eğer buluşuyorsak beni ararsınız
__________________ |
| | |
| | #2673 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
8 erken yaw ben daha yemek yememiş olurum o saate neyse tayfunun numara var bende duruma gore ararım sızı
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #2674 |
| 35CAN77 |
ben çanakkaledeyim millet.buluşalım buluşalım diyorum yoksunuz daha gittiğim gibi görükleye gelin bide )
|
| | |
| | #2675 |
| aT_hIrsIzI™ |
seni bekledik olm gitte bi görüklede buluşalım diye ![]()
__________________ |
| | |
| | #2676 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
e be abicim biz surekli burdayız. bulusalım dıyoruz sesın solugun cıkmıyor. dısarı gıdıyorsun sonra da nıy ben gıdınce bulusuyorsunuz dıyorsun can. senın de ne yaptıgın bellı degıl be abı |
| | |
| Reklam |
| | #2677 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
akşam gorukleyı bosverın carrefour un yanındaki soykana gelın mac ızleyelım saat 9 gibi. |
| | |
| | #2678 |
| 35CAN77 |
kardeşim ben o iğrenç denize bile gidelim die ısrar ettim daha nediim |
| | |
| | #2679 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
kimin macı var ki ...
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #2680 |
| Senior Member |
şimdi gençLik geliyormusunuz ? ? ? gelip de haber vermeme gibi bi davranışta bulunmazsınız herhalde |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|