"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2661 |
| aT_hIrsIzI™ |
adları bende saklı
__________________ |
| | |
| | #2662 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| len ne tehdit edicem. sanki geliyorsunuz da bana bi faydanız mı dokunuyor,bi çıkarım mı var alla allaa. gelmeyin,buluşmayın çokta ... tövbe tövbe. adamı sinirlendiriyorsun durduk yere.
|
| | |
| | #2663 |
| aT_hIrsIzI™ |
çok ağrasif ve gomplexli gördüm seni ![]()
__________________ |
| | |
| | #2664 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Şurda milleti bir arada tutalım, arada da yakalarsak bır ıkı tane yenı adam eklıyelım gruba dıye bı tarafımızı yırtıyoruz dedıgınız lafa bak.
|
| | |
| Reklam |
| | #2665 |
| aT_hIrsIzI™ |
orda bir geyik olduğu gayet açık ve net sandımdı ibaresinden ama xxl falanmı koymam lazım yoksa ![]() ama sonuçta yırtmayla paralamayla olcak iş değil bu canı isteyen varsa gelir bu arada ben üniden birini kazandırdım başka forumdan ortamı falan anlattım, ilk buluşmaya gelecek
__________________ |
| | |
| | #2666 |
| aT_hIrsIzI™ |
yarın akşam görükle diyorum daha doğrusu bu akşam ne deyyonuz ?
__________________ |
| | |
| | #2667 |
|
benım bugunku ızmır seferım yarına ertelendı. ben gelebilirim. dün gece zaten lastıgın bırını yardık yıne. sonrada sınırden ondeki karlıgı kırdım. |
| | |
| | #2668 |
| aT_hIrsIzI™ |
hiişt hiiişşt sakin ol ,sinirlerine hakim ol
__________________ |
| | |
| | #2669 |
| aT_hIrsIzI™ |
akşam kimler var görüklede haydin dökülün
__________________ |
| | |
| | #2670 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
görukle hmmm siz kaçta buluşacaksınız
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|