"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2651 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
hemen çark ![]() şaka bi yana benımde sagım solum belli olmaz bi bakmışın mudanyadayı bi bakmışın dag yolunda |
| | |
| | #2652 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
walla keyfiniz bilir.
|
| | |
| Reklam |
| | #2653 |
| aT_hIrsIzI™ |
bu bir tehtidmi
__________________ |
| | |
| | #2654 |
| Senior Member |
tayfa ölmüş hakkatten nerdesiniz nerelerdesiniz gençLik. .
|
| | |
| | #2655 |
| aT_hIrsIzI™ |
yaw ben senin oraya gelcem bi ara ama görükleye gelirsem gündüz geliyorum sende gündüz adamı değilsin ![]() bende bitane reklam afişin var onu vercem sana ![]() bu arada bir organizasyonda ayarlayamadım mahçubum ![]() ama aşağı yukarı 2 aydır ya 1 ya 2 haftasonu müsaittim onlardada organize olamadık ama yarın akşam bişeyler yapabiliriz uyarsa görükleye yada kültürparka gidelim
__________________ |
| | |
| | #2656 |
| Senior Member |
ne afişi abi hayırdır ? organizasyon önemli değil yeni katılan arkadaşlar vardı bir bakıma tanışma amaçlı demiştim bi ara yaparsak güzel olur diye, ki bizde toplu bir şekilde uzun süredir bir araya gelemiyoruz mutlaka tayfada eksikler oluyor. . |
| | |
| | #2657 | |
| aT_hIrsIzI™ | Alıntı:
![]() ![]() ![]() tanışma amaçlı diyorsunda ufak çaplı olunca 1-2 gün içinde oluyor zaten birde nasıl olsa fazla bir numara yok diye pek gelen olmuyor ama geçen seneki gibi bir mangal yapsak güzel katılım olur
__________________ | |
| | |
| | #2658 |
| Senior Member |
inanki hatırlamıyorum kafa dolu belki de ondandır. . ne yani millet besin değeri olan organizasyon mu seçiyor şimdi ? |
| | |
| Reklam |
| | #2659 |
| aT_hIrsIzI™ |
sen yoktun o zaman daha dünyaya gelmemiştin ![]() yaw işte yemek içmek karting vs cazip geliyor bi mekanda oturcaz muhabbet etcez diyince adam diyecek neden tanımadığım adamların yanına gideyim muhabete falan ama diğer türlü daha bir kaynaşma ortamı oluyor
__________________ |
| | |
| | #2660 |
| Senior Member |
olurmu öyle şey ya tanımıyorum diye amaç o zaten tanışmak. .ben ilk size katıldığımda yemek mi ısmarladınız . . gerçi belirli tayfun kaynaklı hayati tehlikeyi atlatmak adına gelmiştim ama neyse. .![]() ![]() kim blader o gelmeyenler çabuk söyleyin bana |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|