"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2521 |
| Senior Member |
Günaydın. . Çalışanlara hayırlı bol kazançlı haftalar, Yatanlara iyi yatışlar . . her şekilde kolay gelsin. .
|
| | |
| | #2522 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Günaydınlar... sana da hayırlı hatalar kardeşim.
|
| | |
| | #2523 |
| 35CAN77 |
yaz okulundayım derse gitmiorum siz yoksunuz )canım sıkılıo yaw
|
| | |
| | #2524 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
yaw yazdıgım yazılar gorunmuyor sayfalar yenilenmiyor anlamadım gitti. bunu da deneme amaclı yazıyorum... ses bir ki... |
| | |
| | #2525 | |
| Alıntı:
Canın sıkılıyorsa bi alo deyiver | |
| | |
| | #2526 |
| Senior Member |
bende yazılanları göremiyordum Tayfun sen bi yazdın herşey düzeldi |
| | |
| Reklam |
| | #2527 |
|
çok fena yazarım |
| | |
| | #2528 |
| Senior Member |
Tüm Modifiyem ailesinin Kandili Mübarek Olsun. .
|
| | |
| | #2529 |
| Projektör Kayıt Tarihi: 21-05-2008 Şehir: Bursa Otomobil: 1.4 Clio Hb
| |
| | |
| | #2530 |
|
dunden beri istanbuldayım. Kardeşimin vize işlemleri için yunan konsolosluğuna gittik.sabah 9.30 da acılıyor dıye o saatte orda olduk bizde. kapının onune bir gittik ki ne gorelim deli gibi sıra var. Neyse dedik bekliycez artıksama kadar. ama sıradakiler boş yere beklemeyin giris kontenjanı cok tan doldu dediler. :S KAc ta gelmemiz lazım dedim. herkes sabah 6 da burda oluyor dediler :S Bende bu sabah saat 5.30 da orda oldum.Saat 7 gibi giğriş fişi dağıttılar. ve zor bela bızde kontenjana dahıl olabıldık. hemde sabah 5.30 da kapısına gıtmıs olmamıza ragmen :S Bizden sonra gelen bir sürü insan o kadar beklemiş olmalarına rağmen geri gitmek zorunda kaldılar. Ancak saat öğle 12 de işimizi halledebildik. walla resmen sokakta yerlerde yattık oturduk bekledik. her yerim ağrıyor toz toprak içindeyim. bursaya da biraz önce döndüm. Ama kesinlikle söylüyorum rezilliğin daniskası. Bu kadar da olmaz yahu. Ben eskiden amerikan konsolosluğuna laf ediyordum 1 ay sonraya randevu veriyorlar diye ama wallahi amerikan konsolosluğunun gözünü seveyim. en azından randevu saatinde gidip direk gişriyorsun. kapıda bekleme olayı yok. Neyse inşallah vize çıkarda orda çektiğimiz işkenceye değer. Mesajı son düzenleyen SmoKiNg ACE : 04-07-2008 - 19:05 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|