"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2511 |
| aT_hIrsIzI™ |
ya bana uyar biri gidelim derse gelirimde öyle tekbaşıma gidemem oralara kalkamam altından ![]() ben Can ı gördüm bu akşam benim maalleye gelmiş fsm çınarda gördüm ![]() pazar günü Gelibolu ya gidecem falan dedi ama sallayabilirsem katılırım dedi ![]() Taner sen geliyyünmü ![]() ona göre gidilmeyecekse veya burda bişey yapılmayacaksa cumartesi tüyecem ben bilginize sunarım gereğinin yapılmasını arz ederim
__________________ |
| | |
| | #2512 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
|
daha geçen ordaydim.. ![]() bakalim bellide olmaz son dk gollerini severim.. |
| | |
| | #2513 |
| aT_hIrsIzI™ |
hadi ülen bişey deyin yarın ansızın kaybolabilirim ortalıktan
__________________ |
| | |
| | #2514 |
| Senior Member | |
| | |
| Reklam |
| | #2515 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
ok.anladım. yaw ege ben gıtmek ıstıyorum da bı kac kısı daha bulursak hem malıyette azalır. |
| | |
| | #2516 | |
| Senior Member | Alıntı:
| |
| | |
| | #2517 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
ulen içiniz geçmiş sizin beee... Bi organizasyona gidelim diyoruz bi tane adam cıkmıyor. Ege efendi de son dakkada satış yaptı zaten tam oldu. |
| | |
| | #2518 |
|
ŞAnsın da bu kadarı olur dun gece mactan sonra tura cıktıgımız da Ömer ve Mehmetle karsılastık tarfıkte kalakalmıstık cumhuriyet caddesinde.Bi baktım hemen arkamda da ömerle mehmet var Hehe iyi eglendik ama.Boluya da gitmedik hadi bakalım. Bursa mangal organizasyonunu ne yapıyoruz? ÖSS haftasından sonra buyuk mangal bulusması yapıcaktık hani? O da mı yalan oldu? Mesajı son düzenleyen SmoKiNg ACE : 16-06-2008 - 18:10 |
| | |
| | #2519 |
| aT_hIrsIzI™ |
hüleeyynn nirdesiğiz
__________________ |
| | |
| | #2520 |
| Senior Member |
Günaydın. . Çalışanlara hayırlı bol kazançlı haftalar, Yatanlara iyi yatışlar . . her şekilde kolay gelsin. .
|
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|