"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2491 |
| aT_hIrsIzI™ |
beyler yol gidiş geliş 550-600km olacak sanırım oda 7 saat falan yol yapar ne diyorsunuz
__________________ |
| | |
| | #2492 |
| Senior Member |
ben hiçbirşey demiyorum arkadaşlar. tamamiyle yorumlar sizin. .tamirci bile iş yaşantımda görmedim böyle birşey dedi.. abimizin tamirhanesinde çay keyfi yapıyoruz ustalardan biri geldi dedi babama abi ya senin bu lastikleri yanlış takmışlar, sol ön ile sağ arkayı değiştirelim mi dedi . işte olay o zaman başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mesajı son düzenleyen dmts : 11-06-2008 - 21:55 |
| | |
| | #2493 |
| aT_hIrsIzI™ | ![]() inanılmaz bi olay yaw ![]() bari söyle neden kestiğinizide söyleseydin ben ilk başta anlayamadım bijonlar kaynamış
__________________ |
| | |
| | #2494 |
| Senior Member |
ilk resme ufakken baktığımda herhalde bir yerin parçası dedim ama büyütünce asıl şoku yaşadım ![]() vallahi ne diyeceğimi şaşırdım. ilk defa böle bir olay gördüğümden afalladım geçmiş olsun, iyiki yolda falan lastikten sorun yaşayıpta kalmadınız, eğer öyle olsaydı seyrelle cümbüşü ![]() peki sebebi neymiş? usta bişey dedi mi? aslında mercedes bayisi ile görüşüp olayı anlatmak lazım. belki literatüre girer |
| | |
| | #2495 | |
| Senior Member | Alıntı:
| |
| | |
| | #2496 |
| Senior Member |
olay tabi bize biraz pahalıya maloldu. hem var olan lastik jantlardan olduk hem de tabiki yeni lastik jant almak zorunda kaldık. .bakalım yarın baba gidicek artık kesinlikle karışmam zaten babam artık cms şahin jantı mı takar yoksa jant kapağı mı kullanır bilemem |
| | |
| Reklam |
| | #2497 |
| nuriQocca |
ohaaa nası bi kayna yani ne oLmuşta tövbeee..ne diyeceğimi şaşırdım.. jant kesmiş adamLar peki nerden anLadınız kaynadığını Lastik fLn mı patLadıda?..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #2498 |
| nuriQocca |
oLayı görünce okumamışım vay anası geçmiş oLsun ya..
__________________ iki kapıLı bir honda..gedeyorum gündüz gece.. |
| | |
| | #2499 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Walla öncelikle harun gecmiş olsun kardeşim.Ben önce resimlerden bi halt anlamadım mal mal baktım nıye kesmıs bunlar jantı dıye ![]() ![]() Sonra dustu jeton ama hala mal mal bakıyorum ![]() nası kaynar abı bıjonlar janta ![]() ![]() Bu arada ben suanda sapancadayım.Super bi yer bulduk orda kalıyorum bu gece. ![]() Salı gunu izmire gittim.carsamba gunu izmirden aydın a ordan denizliye ordan afyona ordan da ankaraya gectım.Baya yogun bı gun oldu yanı.Bu sabahta ankaradan cıktık yola sapancaya geldık.Yarın sabah ta burdan istanbula gidicem.Aksama da bursaya donerım dıye dusunuyorum. Bu bolu olayını cabuk karar vermek lazım.Hesap kitap yapmak lazım.Bende gitmeyi cok istiyorum. |
| | |
| | #2500 |
| aT_hIrsIzI™ |
bolu olayı yaş sanırım kimse gelemiyor
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|