"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2461 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
extreme den baska gıdılıcek bır suru yer var.ayrıca ekstremde pahalı satıyorlar.yanı ordakı cocuklarla bı muhabbetınız yok ıse eger baya yuksek odersınız. ızmır yolunda santral garaja gelmeden merınos metro duragının orda buyuk bı lastıkcı var onda hem cesıtte epey fazla. Onur benım jantları gorduysen eger onları da ordan almıstım ben.Bı bakın derım.hem fıyatlar ıyı hemde jantlar guzel. |
| | |
| | #2462 |
| Senior Member |
baylas işte orası bende orayı dedim
__________________ ![]() |
| | |
| | #2463 |
| Senior Member |
teşekkürler tavsiyeler için bugün konuştum biraz daha para ekleyip daha beyik bişiyler al dedim. yaz sonuna doğru bakecez artık |
| | |
| | #2464 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
hayırlısı olsun o zaman dıyelım onur. Eveeettt.... Ben de geldigime göreee bakalım buralarda kimler varmış. bi yoklama alalım lütfen. Ben burda. ege burda. Harun burda. Onur burda. Can burda. Dogan burda. Ömer nerde???? MEhmet Nerde??? Tunay nerde??? Alper alamanyadaydı en son... Taner i gören cennetlik. Sinan ı görene henuz rastlamadık ![]() Aramıza yeni katılanlar var. E36M3 HOBB Unuttugum kimse varsa hatırlatın yoklamaya ekliyelim. Yoklama tamamlanınca da bi organizasyon tarihi belirleyelim.Herkes tatile kacmadan bi bahar sonu organizasyonu yapalım. |
| | |
| | #2465 |
| aT_hIrsIzI™ |
Ben burda. ege burda. Harun burda. Onur burda. Can burda. Dogan burda. Ömer nerde???? buralarda sanırım ![]() MEhmet Nerde??? oda öyle sanırım ![]() Tunay nerde??? o belli olmuyo ![]() Alper alamanyadaydı en son... geldi oda buralarda ![]() Taner i gören cennetlik. o geçenlerde cennetin yakınından geçmiş zaten ![]() Sinan ı görene henuz rastlamadık hayal mahsulü o gerçek değil bence
__________________ |
| | |
| | #2466 |
| aT_hIrsIzI™ |
bu arada haftaya pztden sonra boşum pazara kadar bir akşam organizasyonu yapabiliriz muhabbet olsun diye
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #2467 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
|
Online dır bulunur..
Mesajı son düzenleyen solberg : 29-05-2008 - 18:43 |
| | |
| | #2468 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
kulağım cınladı ogggh burdayım ![]() organızasyon varsa yazın beni
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #2469 |
|
Güncel Eveeettt.... Ben de geldigime göreee bakalım buralarda kimler varmış. bi yoklama alalım lütfen. Ben burda. ege burda. Harun burda. Onur burda. Can burda. Dogan burda. Alper burda. Sinan burda. (basına tas dusmus organızasyona katılıcakmıs )saka bi yana gelirsen seviniriz tabi kardeşim.)Ömer nerde???? MEhmet Nerde??? Tunay nerde??? Taner organızasyon yapılırsa gelırmısın? Aramıza yeni katılanlar var. E36M3 HOBB Birde leader diye birisi vardı.oda bursaya gelıcem organızasyonlara cagırın falan dıyordu.Haberi olan varmı? Unuttugum kimse varsa hatırlatın yoklamaya ekliyelim. Yoklama tamamlanınca da bi organizasyon tarihi belirleyelim.Herkes tatile kacmadan bi bahar sonu organizasyonu yapalım. Dip not: Yalnız en son mangal organızasyonunun tadı damagımda kaldı ne yedik ama ![]() son tavukları da yeseydik kesin oracıkta çatlar kalırdık. ![]() .
Mesajı son düzenleyen SmoKiNg ACE : 29-05-2008 - 19:54 |
| | |
| | #2470 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
|
pazar gunu musait olurum.. kısmetse.. Mesajı son düzenleyen solberg : 29-05-2008 - 19:52 |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|