"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2131 |
| Senior Member |
Doğan ilersi için söz alınmış tomsfed destekli yapılacakmış
|
| | |
| | #2132 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Walla ben bi 10 gün daha burdayim.Yapmak istiyorsaniz bu hafta sonu yapalim.
|
| | |
| | #2133 |
| Senior Member |
bursaya özel modifiye sitesinde tanıştığımız,bana saatlerce msnden photoshop öğretmeye çalışan Güray Gelmez haftasonu çekirgede trafik kazasında hayatını kaybetmiş arkadaşlar.yeni haberim oldu.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun inşallah ![]() herzamanki gibi hız ölüm getirdi arkadaşlar.hala yaşamın tadının farkında değiliz.önlemimizi almak o kadarda zor değil. http://www.haberler.com/agaca-carpan...ybetti-haberi/
__________________ ![]() |
| | |
| | #2134 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
|
yapma yaw.. ![]() Allah ailesine sabir versin.. |
| | |
| | #2135 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Kendisini tanimiyordum ama fark etmez her giden can candir birilerinin evladi birilerinin kardesiydi ,allah rahmet eylesin,yeri cennet olsun. |
| | |
| | #2136 |
| Senior Member |
allah rahmet eylesin. aracın resimlerini gördüm gerçekten çok kötü olmuş. geride bıraktıklarına Allah sabır versin......
|
| | |
| Reklam |
| | #2137 |
| Senior Member |
Şimdi bende haber linkinden görüyorum çok kötü gerçekten.. Allah tüm sevdiklerine sabır versin.. |
| | |
| | #2138 |
|
hafta sonu karting yapiyorduk hani? yine yalan oldu anladfigim kadariyla.Ben disari cikiyorum.Foruma yazarsaniz gorememBirseye karar verirseniz cepten arayin.Muhtelif kisilerd cep no var |
| | |
| | #2139 |
| Senior Member |
hanii nirdee bu kartingcilerrr. ..
|
| | |
| | #2140 |
|
Dun gece harunla sabahladik otelde.Bi dunya da cd cekmisiz Muhabbetti geyikti derken saat sabahin 5 i olmus fark etmemisiz. Eywallah kardesim cd ler icinde.Cok zahmet verdim sana. |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|