"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2121 |
| Senior Member |
sağolun arkadaslar inşallah bir ömür mutlu olurlar
__________________ ![]() |
| | |
| | #2122 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
|
hayirli olsun Dogan.. |
| | |
| | #2123 |
| Senior Member |
Sağol Tanercim
| | |
| | #2124 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| KArdesim o aksam aradım baya seni ama telefonun klapalıydı.Bende haftaya falan gidicem.iste ayin 28 i falan antalyaya gidiyorum muhtemelen.Artik bi kac ay orda olucam.Sen ne zaman gidiyorsun?
|
| | |
| Reklam |
| | #2125 | |
| 35CAN77 | Alıntı:
ben antalyaya geldim bu arada yarın çıkmayı planlamıştım dayanamadım.walla bizimde tam kayıtlar 28inde başlıyo die gitme niyetim var seçmeli dersler kapanmasın die düşünüyorum.ama burda olursam görüşelim.antalyalı modifiyecilere sardırırız olm alanımızı genişletelim hemen bi organizasyon yaparız hahaha
| |
| | |
| | #2126 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| ahaha...ben erken gelirsem haber veririm sana. sararız antalyalilara da ![]() Olmazsa da saglık olsun |
| | |
| | #2127 |
|
Benim araba yine servise girdi.Sinir krizlerindeyim.arabadan bi takirti geliyor ama sanzumanda galiba bilyelerden birinde sorun var herhalde.Bugun lifte kaldirdilar bakalim ne cikicak.bi kac gun yatar herhalde.Allahtan bende bi hafta falan fabrikada olucam zaten arabayla isim yok.sirketteki diger arabalardan birini alicam ama kendi arabam gibi olmuyor tabi.
|
| | |
| | #2128 |
| Senior Member |
geçmiş olsun Tayfuncum (aslında servise giren araca ne denir bilmiyorum ama )daha öncede ses geliyo demiştin dimi? inşallah bu sefer düzelir. bide diyorumki bizde bir carting day yapsak mı acaba? Mesajı son düzenleyen onurgoyunc : 23-01-2008 - 20:10 |
| | |
| | #2129 |
| Senior Member |
unutmadan yasal drag iptal olmuş. tomsfed le bi sorunlar çıkmış
|
| | |
| | #2130 |
| Senior Member |
bende onu dicektim Onur
| | |
| Reklam |