"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2111 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| sen bana bi cagri yapsana tunay. telefon numarami pm attim. Hatta simdi cikarsan beraber mac i da izleriz. Mesajı son düzenleyen SmoKiNg ACE : 20-01-2008 - 20:15 |
| | |
| | #2112 |
| Senior Member |
beyler aramışsınız 10 gibi ama eniştelerin eve hırsız girmiş düğün vakti apartopar oraya gittik teli annemde unuttum o da açmamış.yinede sağolun gelmeye niyetlenmişsiniz. ee naptınız akşam?
__________________ ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #2113 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Gecmis olsun... Biz gorukleye gittik.Keyly de oturduk nargile muhabbet vs yaptik.Ordan harun un otele gectik.Orda yemek yedeik yine geyik vs yaptik.Ordan da sana gelicektik iste senin aramani bekledik.Sen aramayinca da zaten gec bi saat oldu daha gelmedik. Cok bi mal calmislarmi? Ulan dugun vakti de sansa bak.Kesin bilen taniyan birileri yapmistir.Dugunde oldugunuzu bildiklerinden. |
| | |
| | #2114 |
| Senior Member |
telefonlarını falan almış.baya karıştırmış ama bişey bulamamış. büyük ihtimal çevreden biri
| | |
| | #2115 |
|
o kadarla yetindiyse kesin cevredendir emin ol. Neyse gecmis olsun.Butun evi alip gitmemis en azindan. |
| | |
| | #2116 |
| Senior Member |
sağol abi. valla ben hatta olay olmadan önce falan teli yanımda tutuyodum belki ararsınız diye.aklınıza başka bişey gelmesin yani kusura bakmayın
| | |
| | #2117 |
| Senior Member |
öncelikle geçmiş olsun doğan. sonra dün kaçırdığım için buluşmayı üzgünüm. misafir gelince izmirden bırakamadım. neyse eylenmişiniz ya önemli olan o |
| | |
| | #2118 |
| Estafurullah kardesimAklimiza baska birsey gelmedi.Ben zaten dedim adamin ablasinin dugunu.Oynuyordur falan gurultude duymuyordur dıye dusunduk.
|
| | |
| Reklam |
| | #2119 |
| 35CAN77 |
doğan; ablana ve eşine mutluluklar dilerim. ve geçmiş olsun aynı zamanda.arkadaşlar kusura bakmayın gelemedim organizasyona izmirdeyim.ve yola çıkıcam antalyaya tayfun sen nerelerde olcaksın bu aralar antalyaya geliomusun?
|
| | |
| | #2120 |
| Senior Member |
geçmiş olsun doğan. . hernekadar hiç olmaması istenilse de, evde kimsenin olmaması tabiki sevindirici haber. .
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|