"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2081 |
| Senior Member |
geçmiş olsun tayfun. . işin zor valla, 6 ay abow geçermi o ya. . ![]() nane olayı yalan abi yok öyle birşey kafadan 1 saat geçmesi lazım etkisini gösterebilmesi için, o anda yakalandıktan sonra nane alsan da değişen birşey olmuyor.. polise de dur bi nane etkisini göstersin denilmiyor :P |
| | |
| | #2082 |
| aT_hIrsIzI™ |
öğrendin işte
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #2083 |
| 35CAN77 |
geçmiş olsun tayfun bide sabun yalama die bişi uyduran arkadaşlar vardı ama bunlar boş yaw iş işten geçmiş ehliyette gitmiş napsak boş wala auhahua 6 ay ehliyet yok.toplu taşıma araçlarını kullan kanka |
| | |
| | #2084 |
| Senior Member |
tayfun istersen bende fazladan bukart var onu sana verem |
| | |
| | #2085 | ||
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Alıntı:
Alıntı:
demekki ehliyet olmadan da araba kullanilabiliyor ters bi denklem oldu ama olsun Binmem ben otobuse dolmusa falan.İcabinda kendime sofor tutarim ama gene de binmem kardesim ![]() ![]() Ben verecem simdi sana sana bisi tövbe tövbeee ![]() | ||
| | |
| | #2086 |
| Senior Member |
öncelikle geçmiş olsun sonralıkla toplu taşıma iyidir.28/A yı tavsiye ederim bol atraksiyon oluyor
__________________ ![]() |
| | |
| | #2087 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Eywallah kardesim. Yau arabada suanda sanayide.amortisorlerin bilyalarindan ses geliyor du bıraktım ustaya yarin sabah alicaz insallah. Arabasiz olmak cok kotu birsey yahu. ![]() Ben arabami ozledim ben annemi ozledim der gibi oldu ![]() ![]() Yahu millet ne zamandir soyle kalabalik bi toplanti yapamiyoruz. yarin aksam toplansak mi? soyle gır gır samata bol kah kaha? |
| | |
| | #2088 |
| Senior Member |
şimdi buluşacezmi yrn? not: doğan saolasın ilk repim için daha yeni dikkat ettim |
| | |
| Reklam |
| | #2089 | ||
| Senior Member | Alıntı:
![]() Alıntı:
__________________ ![]() | ||
| | |
| | #2090 |
| Senior Member | senin ehliyette yok, bi de sen evden de alınmak istersin şimdi : )))
|
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|