"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2071 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Mehmet ali kim?
|
| | |
| | #2072 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Gecen gece ehliyeti kaptırdım... pfff... ![]() 6 ay ben nasil durucam ehliyetsiz bilmiyorum. Acilen bi cozum bulmam lazım... |
| | |
| | #2073 |
| Senior Member |
geçmiş olsun tayfun vallaa ne yapcan sen ehliyet gelene kadar?bu arada günaydın bursa modifiyem. |
| | |
| | #2074 |
|
Walla bilmiyorum artik amcamin bi ehliyet vardi eski genclik resmi falan var.Belki onu alirim.Birbirimize de baya benziyoruz zaten.
|
| | |
| | #2075 |
| aT_hIrsIzI™ |
aboww geçmiş olsun ya ![]() geceleri fazla gezmeyeceksin o halde başka yolu yok kaç promille kaptırdın
__________________ |
| | |
| | #2076 |
|
87 promil
|
| | |
| Reklam |
| | #2077 |
| aT_hIrsIzI™ |
çokta aşırı yokmuş aslında bu tür olaylarda mutlaka kan testi isteyin arkadaşlar eğer çıkacağından eminseniz hem zaman kazanmış olursunuz hemde bazen o aletler saçma sapan değerler ölçebiliyor ama üflediğiniz anda olay biter üflemeden önce istemeniz lazım birde bu arada fırsatınız varsa bir arkadaşınız benzinliğe yolluyorsunuz o alkolü sıfırlayan naneden bulup getiriyor size o biraz zor olur tabi veya hastanede laboratuavdaki elemanı kafalarsanız ayaküstü size düşük değerler verebilir bunu çaktırmadan iyi bir avantaylada ayarlayabilirsiniz böyle değişik çözümler var işte veya en iyisi siz arabaya o alkol sıfırlayandan koyun yakalanınca kan testi isteyin hastaneye gitmeden için
__________________ |
| | |
| | #2078 |
|
O alkolu sifirlayan dalga metre nedir? onu icince alet olcum yapamiyormu? Hulen madem oyle birsey var arabada bi koli tasimak lazim.Sen niye daha onceden soylemedin :S |
| | |
| | #2079 |
| aT_hIrsIzI™ |
daha önceden yakalanmadınki ![]() satılıyordu geçen sene bizim burdaki opette falan görmüştüm yarım saat 45 dk sonra falan ayılıyorsun birşey kalmıyor ama birtanesi 7-8 ytl falan
__________________ |
| | |
| | #2080 |
|
olm isterse 20 ytl olsun nolcak.mekandan cikarken direk dikerim kafaya |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|