"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 26-04-2004
| Re: Bursa Modifiyem
hepimize hayırlı olsun ![]() yeni modifiyem |
| | |
| | #12 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Herkese tekrar merhaba..Samet'inde dediği gibi kaldığımız yerden devam.. Ömer naber? Koniler nasıl,bende almayı düşünüyorum bu aralar tavsiye edermisin ? |
| | |
| | #13 |
| Senior Member | Re: Bursa Modifiyem
Tamam Ömer ![]() Bizden habersiz Autodrom yaparsınız cık cık ne ayıp söyler insan Mehmet alacağın olsun |
| | |
| | #14 |
| Atmosferik Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
cayır cayır yaktık lastikleri samet. kofteci gibi dondum virajları. bi dahaki sefere bursa modifiyem olarak gidelim. benim avatar kaza anından birkac salise oncesi
__________________ |
| | |
| | #15 | |
| RD 575 | Re: Bursa Modifiyem Alıntı:
koniler harika ben su an en yumuşakta kullanıyorum yumuşak bile standartlardan sert...kesinlikle tavsiye ederim... | |
| | |
| | #16 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 25-04-2004
Ömer sen istanbula geliyorsun ve beni aramıyorsun helal olsun valla..Hadi aramadım pisttedemi görmedin be kardeşim..
|
| | |
| | #17 |
| Senior Member | Re: Bursa Modifiyem
Mehmet hayrola ya kafadan mı kaydın öyle umarım bişiy yoktur? Atakancım marifet konilerde değil takanlarda Deermişim
|
| | |
| | #18 |
| Atmosferik Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
hayır samet hayır patladık lastiklere!! kafadan mı rafadan mı kaydı yaw bende anlayamadım. arabanın uzerine kamera sabitledim cok guzel goruntuler oldu. omer mailini kontrol et bakalım omer ben ıcq yu yukledim senin nokac bana bi mail atsana.
__________________ Mesajı son düzenleyen TeamFoci.com : 26-04-2004 - 01:16 |
| | |
| | #19 | |
| RD 575 | Re: Bursa Modifiyem Alıntı:
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|