"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #121 |
| 2faSt2fuRiouS | Re: Bursa Modifiyem
ßu arADa doStLaR saoLsuN.. eYw..
__________________ |
| | |
| | #122 |
| Senior Member | Re: Bursa Modifiyem
Olur mu hiç Ouix'im bir dahakine senide beklerik Her cumartesi kükürtlü çınarda |
| | |
| | #124 |
| EVOlutious Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 25
| Re: Bursa Modifiyem
bende gidemedim kusuruma bakmayın... hala inegöldeyim açılış bitti şimdide dükkanın teleşesi... ama yrn bursadayım inşallah ev aramaya .çıkıcam... Samet başkanım yardımlarını beqliyorum.. tabi hepinizden yardım bekliyorumda... o başkan olduğu için ondan daha fazla yardım istiyorum
__________________ BizDe TeHDiT vaR, IsRaR yoK... |
| | |
| | #125 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 24-06-2004 Yaş: 27
BENİM ÖMERİM POLOMLH NBR???TAHA HAYIRDIR NE DÜKKANI AÇIYOSUNUZ??inegöle köftecimi BU ARADA DÜŞÜNÜRSEN DUBLEX Bİ EV VAR SANA AYARLIYABİLİRİM NEDERSİN? SOBALI PINARBAŞINDA ŞUAN ÖGRENCİLER KALIYOR TIP FAKÜLTESİNDEN!! TAMDA BENİM EVİN KARŞISINDA. EW SAHİBİ ÇIKARACAKMIŞ ONLARI MEMNUN DEGİL HERALDE NE KADARA KADAR BAKIYOSUN EV?ÇAKIRHAMAM DANDA PASO OKULA OTOBÜS VAR.. 10DK SÜRÜYOR ÇAKIRHAMAM YAYAN OLARAK??PINARBAŞINDAN...
|
| | |
| | #126 |
Taha bak ben olsam düşünürüm bu evi hem şehiriçi hemde en önemlisi Melih'e komşu olursun ne güzel Pınarbaşından'dan at boşa 10 dakkada Çakırhamam |
| | |
| Reklam |
| | #127 |
| Junior Member Kayıt Tarihi: 24-06-2004 Yaş: 27
SAMET sana yok olum kiralık ev mev!!! bu arada yeni formda özel msj nasıl atıyoz!! PARÇALAR NE OLDU SAMET İSTEYEN VAR SATMADIYSAN .... |
| | |
| | #128 |
Nickin üzerine tıklıyorsun Melihcim canımın içi orda çıkan ikonlardan özel mesaj gönder'i seçip en özelinden mesaj yollayabiliyorsun ![]() Parçalarıda yüzyüze konuşalım görüşünce... |
| | |
| | #129 |
| Çiko Member | Re: Bursa Modifiyem
ehueuu o benim validedir şimdi yaşlicana bir amca kullanıo son gordugumde 2-3 kez saklida gordum hala cok tatli duruo yaw
__________________ ![]() Does your heart beats in RPM's??? |
| | |
| | #130 |
| EVOlutious Kayıt Tarihi: 27-04-2004 Yaş: 25
QUIX saol... ben en fazla taş çatlasa aks kırılsa lastik patlasa 350milyona arıyom o kadara verecekse hemen tutardım ama sobalı evde çekilmez bea... o yüzden yinede saol... başka duyduğunuz gördüğünüz olursa bekliyorum.... bu arada dün bursadaydım... bütün gün ev aradım yok... Hayırlısı... Grüşürz... Başkanım senden hala ses yok hadi ama...
__________________ BizDe TeHDiT vaR, IsRaR yoK... |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|