"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #2601 |
| Senior Member |
arkadaşlar aramızda reklam işi falan yapan varmı? şöyle diyim kaputa siyah film çektircem.bu tarz işler yapan varmı?
__________________ ![]() |
| | |
| | #2602 |
| Senior Member |
gerek kalmadı ıslatamadan arabayı sattım arkadaşlar hadi hayırlı olsun
| | |
| | #2603 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Chevy Kalos | Alıntı:
HAdi hayırlısı olsun.... Bu arada ben yinede soylıyım aklında olsun. Rekalm ısın falan olursa o işleri ömer yapıyor. | |
| | |
| | #2604 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
bu aralar arabaların kaputunu cizilmez filmle kaplıyorlar galiba komple arabayı bundan kaplasak ne kadara mal olur acaba ?
|
| | |
| | #2605 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Chevy Kalos |
Sadece kaputu 250 ye falan kaplıyorlar yanlıs hatırlamıyorsam. butun araba ne kadar olur gerısını sen dusun artık |
| | |
| | #2606 |
| 16 RS 611 Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB |
öögghhhh araba durdugu yerde çiziliyo uyuz oluyom ![]() bizim mahhedeki camıyı bılırsın sen dikkaldırımdaki bi yer buldum oraya bıraktım bakalım nolacak |
| | |
| | #2607 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Chevy Kalos |
Hadi hayırlısı bakalım. Caminin icindeki parka bırak aslında orda bekcı falan da duruyor galıba ama paralı mı bılmıyorum.
|
| | |
| | #2608 |
| Senior Member |
bende kaplatcaktım çünkü şerefli arkadasın biri kaputtan havalandırma gibi şekil duran şeyleri çalmış.napcaksa artık? ama gerek kalmadı dediğim gibi
| | |
| | #2609 |
yok yok paralı değil dostum mahalle arasına koymaktan ıyıdır artık bekcide dursa durmasda gidecek mal gider Allaha emanet ettik biz |
| | |
| | #2610 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Chevy Kalos | ![]() ![]() |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| bursa, modifiyem |
| Konu Seçenekleri | |
|
|