"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
|
inegölden alabilirmisin..?
|
| | |
| | #62 |
| Senior Member |
biraz daha erken bir saatte haberim olsaydı tabiki alırdım kardeşim ayıp ediyorsun. . karşılıklı olarak sen bursanın bir ucundasın ben bir ucundayım. bende geç çıkıyorum işyerinden yoksa hiç problem değildi.. |
| | |
| | #63 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
|
estafurullah ben şaka mayetinde soyledim..tesekkur ederim.. |
| | |
| | #64 |
| 35CAN77 |
arkadaşlar hepinize iyi eğlenceler diliyorum gelemeyenlerin yerinede eğlenin |
| | |
| | #65 |
| ÜzgünBakanÜye |
ufff ben bi haftadır polis evindeyim dağda keşke haberim olsaydı |
| | |
| | #66 | ||
| aT_hIrsIzI™ | arkadaşım ciddi bir konu burası geyik yapma ![]() ![]() Alıntı:
![]() Alıntı:
__________________ | ||
| | |
| Reklam |
| | #67 |
| Senior Member |
Gelmeyi çok istemiştim, programımı bile değiştirmiştim ama kısmet değilmiş İşallah bi dahakine ![]() Neyse yauu nasıl geçti gece? |
| | |
| | #68 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
guzel gectı sohbet ettık bırseyler yedık ıctık vs. Sana da cok gecmıs olsun. sende bır yok degılmı? arabada hasar cok mu? evdekıler bırsey dedı mı? |
| | |
| | #69 | |
| Senior Member | Alıntı:
![]() Saolasın. Evden bişey demediler. Bende bişey yokta arabada hasar var Kaportada bişey yok ama sağ ön ve sol arka salıncaklarda varmış bişeyler. Dün akşam çekildi servise , sabahtanda gidip gördüm. Araba yürüyoda sağ lastik kaymış biraz geriye. 3 jantta değişecek. Herhalde 4000 ytl civarı hasar varmış ama kaskodan alınacak. Zaten sırf jantın tanesi 750 ytl miş Bari yapılırken jant değişsin dedim ellerinde yokmuş beğendiğim. 1 hafta kadar serviste kalacak ama kaskodan araba istedim, biraz önce gönderdiler albea. Trafik var diye sanayiden gideyim dedim, hay gitmez olaydım olacağı varmış | |
| | |
| | #70 |
| aT_hIrsIzI™ |
geçmiş olsun hakikaten ya üzücü oldu biraz ama cana bişey gelmesinde gerisi önemli değil
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Etiketler |
| buluşma, bursa, modifiye, modifiyem, organizasyon |
| Konu Seçenekleri | |
|
|