"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| aT_hIrsIzI™ | gel çoccuum gel
__________________ |
| | |
| | #42 |
| aT_hIrsIzI™ |
ohh süper bi gündü yaw gelenlere çok teşekkür ediyorum gelmeyenler çok şey kaçırdı özellikle mangal ![]() fotoları koycam inş
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Evet super bi gun gecirdik yine.Ben sahsen cok eglendım.Her ne kadar sabah 4 te alemden gelmıs kafası guzel yatmıs bı adamı saat 10 da kaldırıp suruklemek yoluyla mangala goturseler de guzel gundu ![]() valla sabah 11 den aksam 5 e saat nasıl gectı anlamadım. MAngalda da okuz gibi yedik hepmiz catlıycak gıbıydık ![]() Gelmeyenler yıne cok guzel bır gunu kacırdılar ![]() Resimleri bekliyoruz ege efendi |
| | |
| | #44 |
| Senior Member |
İyi tıkındık çok güzel bir gündü, iyi eğlendik ![]() Keşke o tavuklarıda yeseydik |
| | |
| | #45 |
| aT_hIrsIzI™ |
tavuklar duruyor buyur gel ye ![]()
__________________ |
| | |
| | #46 |
| aT_hIrsIzI™ |
__________________ |
| | |
| | #47 |
| Senior Member |
bu ne hemen herkez atlamış foruma : )) bazıları da artisliğimi de yaparum ayağında. .koymuş Lombarghini-Maserati-Ferrari üçlüsünü hemen :P |
| | |
| | #48 |
| aT_hIrsIzI™ |
karar veremedim yaw hangisiyle çıksam
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #49 | |
| Senior Member | Alıntı:
heh yemesini : ))) aman yane diorum | |
| | |
| | #50 |
| Senior Member |
ege..genç bayan arkadaşlara mangal yakmaktaki yardımsever anını kareleyen fotoları da koy da modifiyem ailesi görsün bare |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|