"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| aT_hIrsIzI™ |
Merhaba arkadaşlar bayram ertesi bir görüşelim buluşalım diyoruz 26 aralık yani yarın akşam toplanıyoruz mekan için farklı bişeyler aradık fakat bulamadık en sonunda yine görükle dedik ![]() ama fikirler doğrultusunda farklı bişeyler yapabiliriz buluşma yeri ve saati şimdilik :keyly cafe saat 8de değişiklik olabilir takipte kalın ![]() en son dönüşte bide dürüm çakarız ![]() birde uludağda kalmalı falan birşeyler ayarlayalım ayın 19 unda onu konuşuruz kimler geliyor?
__________________ Mesajı son düzenleyen egeayd : 25-12-2007 - 22:03 |
| | |
| | #2 |
| Senior Member |
ben gelicem herhalde zaten burnumun dibi görükle bu arada keyly cafe görüklenin tam olarak neresinde kalıyor?
|
| | |
| | #3 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Yeni ve farkli bi mekan olsun dedik ama bi turlu aklimiza yatan birsey bulamadik. saat 8 de goruklede keyly cafe de bulusalim.gerekirse fikirler dogrultusunda baska yere gideriz konvoy halinde. Aramiza yeni katilan veya daha once organizasyonlara katilmamis olan arkadaslari da artik aramizda gormeyi istiyoruz.Bahane uretmeyin eyleme gecin ![]() Mekani beyenmeyen olabilir ama sonucta amac birlikte olmak.Ayrica fikirlere de acigiz baska yere de gidebiliriz oradan. Ama bulusma yeri yukarida ege nin yazdigi gibi saat 8 de goruklede keyly cafe. |
| | |
| | #4 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Alıntı:
beni arayabilirsin.ozel msj aticam sana ama ozel msj in acik degil nedense anlamadim. sen bana ozel den bir msj at abc yazsan yeter ben sana cep telimi yazayim.
| |
| | |
| | #5 | |
| Senior Member | Alıntı:
| |
| | |
| | #6 |
| ViRtUeEeE |
__________________ White Cars Team |
| | |
| | #7 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
|
hayirli bulusmalar arkadaslar.. Onur 25 mesaj kotayi aşman lazim..mesaj atabilmen icin..
__________________ спорт.. |
| | |
| | #8 |
|
Puhahaa ![]() madem oyle o zaman saat8 de orda ol ben kirmizi karanfil takmis olucam |
| | |
| | #9 |
|
onur hemen bikac konuda msj yazip doldur 25 msj i |
| | |
| | #10 | |
| Senior Member | Alıntı:
| |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|