"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #61 |
| Senior Member |
tabiki neden olmasın, ne de olsa artık beni gördün sorun olmaz yani )ben olmasam bile işyerine bırakırım bizimkileri de haberdar ederim, ben olmazsan onlardan alabilirsin rahatlıkla.. |
| | |
| | #62 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
eywallah |
| | |
| | #63 |
| Junior Member | kusura bakmayın arkadaşlar gerçekten katılmak istiyodum ama dayımın oğlu askere gidecekmiş gelicektim telefon geldi oraya bi uğradım ordanda hatunun yanına gittim. güzel vakit geçirildiğinden eminim. üzgünüm katılamadım bidaha ki organizasyonu bekliycem artık.
|
| | |
| | #64 |
| Junior Member | doğan kardeşim çok geçmiş olsun.
|
| | |
| | #65 |
| Senior Member |
saol Alp bidahakine görüşmek dileğiyle
__________________ ![]() |
| | |
| | #66 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
|
gecmiş olsun Dogan..nazarmi var sende nedir..
__________________ спорт.. |
| | |
| | #67 |
| Senior Member | bilmiyorumki Taner.nazar boncuğuyla falanda gezmek istemiyorum bu yaşta
__________________ ![]() |
| | |
| | #68 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Puhahaha ![]() |
| | |
| | #69 |
|
Duymayan görmeyen kalmasin. bu aksam saat 8 de goruklede keyly cafe deyiz.
|
| | |
| | #70 |
| ADAPAZARI MODİFİYEM |
abi super yaa demek görüklede takılıyorsunuz .... bu benım için sevındırıcı bır haber bende oraad takılacam sık sık...
__________________ HIZLI VE ÖFKELİ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|