"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #51 |
| Senior Member |
beyler kusura bakmayın halı sahanın azizliğine uğradım bileğim çatladı
__________________ ![]() |
| | |
| | #52 |
| Senior Member |
gece için çok teşekkür ederim arkadaşlar..en sonunda sizlerle tanışmış, aynı ortamda bulunmuş olmak çok güzel..gece ayrılmak zorunda kaldığım için özür dilerim.. [Tayfun chipi unuttum vermeyi bir dahaki buluşmamızda hatırlatırsan vereyim de bagajda çürüyecek yoksa ]
|
| | |
| | #53 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
arkadaşlar gelemedik kusra bakmayın
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #54 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Alıntı:
off o bilek catlaması cok beter bırsey yahu. varmı yapabılecegımız bırsey? Benimde dün baski balata bitti yolda kaldı araba Bi benzinliğe cektik saolsun ege aldi bizi,eve de o bıraktı.Bugun de hastayım üşütmüşüm.Araba kaldı orda. biraz kendime gelirsem aksama alırım. olmazsa yarına kalıcak artık. Bu arada ege hani resimler? | |
| | |
| Reklam |
| | #55 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Alıntı:
| |
| | |
| | #56 | |
| Senior Member | Alıntı:
olan oldu.önceki gece doktordaydım zaten sağol abi yatıyorum işte.ama çıkacam bugün patladım evde.ceylan gibi sekecez artık![]() sanada geçmiş olsun bu arada akşam aldım Egeden haberini
__________________ ![]() | |
| | |
| | #57 |
|
eywallah abicim |
| | |
| | #58 |
| Senior Member |
geçmiş olsun doğan, en yakın zamanda iyileşmen dileğiyLe.
|
| | |
| | #59 |
| Senior Member |
sana da arabana da geçmiş olsun tayfun yok yok önder neyse sen seç birisini abi )
|
| | |
| | #60 | |
| Alıntı:
az once gıttım aldım braktıgım yerden. arkadaslarla sanayıye cektık. bakalım yarın sokturucem debrıyaj baskı balatasını. MEhmet ile omerin bahsettıgı bi usta varmıs ankarada.ona yollıycaz sanırım. degısık bı balata yapıyormus. mehmet ın focus ta da ondan varmıs. fiyatını bi ogrenelım belkı benım araca da taktırırız. daha gelısmıs olarak donucek yollara benım ufaklık ![]() senın su chıp ı de benım araca uydurtabılırsem ıste o zaman super olur. hafta içi gelirim yanına harun sana da uyarsa. bi alıp baktırayım su chıp e benım araca uyuyormu dıye. | |
| | |
| Reklam |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|