"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #41 |
| RD 575 | vay serdarım aslında sen yaşıyormusun nerelerdesin yau... cumartesi kesin gel görüşelim
__________________ İmzanız maksimum 500 * 100 pixel olsun |
| | |
| | #42 |
| GuRu Kayıt Tarihi: 02-05-2004 Yaş: 24
|
ben varken tık yok ben gidince buluşmalar arka arkaya gelsin iş mi bu şimdi
__________________ ![]() |
| | |
| Reklam |
| | #43 |
| aT_hIrsIzI™ |
seni bekliyoduk ![]()
__________________ |
| | |
| | #44 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
nedir beyler son durum plan yapıldı mı...
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #45 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
neyse beyler sizden ses cıkmadı beni kaybettınız (bahanemde hazır )
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #46 |
| aT_hIrsIzI™ |
plan yapılıydı zaten gidiyoruz işte
__________________ |
| | |
| | #47 |
| Junior Member |
gelmek istiyorum ama ege kardeşimin zamanlaması muhteşem kız arkadaşım hep banamı denk geliyo organizasyonların demekte hiç değilse bi uğruycam arkadaşlar. bi aksilik çıkarda gelemezsem eğer herkeze iyi eğlenceler diliyorum aranızda bulunmak istiyorum ama malum patron kızıyo birazcık kaçmayı başarabilirim sanırım. |
| | |
| | #48 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Alıntı:
1. sayfayda saatı yerı vs sı yazıyor. Eger seni almamızı istiyorsan cep nonu ozel msj dan yolla ben evden cıkarken senı ararım. | |
| | |
| Reklam |
| | #49 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
berk nerde? haberi olan varmı? biriniz cepten bı arasın adamı. Tunay falan da buralarda olabılır belkı.
|
| | |
| | #50 | |
| aT_hIrsIzI™ | Alıntı:
fotoğrafları atacağım birazdan
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|