"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #31 |
| Senior Member |
kısmetse bende ordayım Ege.. ee geliyim artık ayıp oldu valla.. |
| | |
| | #32 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| babacan en gec.ctesi haber veririm gelmeyi isterim tabii kide amam bende araç yok bi şekil düşünmek lazım en azından dönüş için
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi |
| | |
| | #33 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Alıntı:
geliş de gidiş de problem değil. hem getirir hem götürürüz. sen gelmek iste yeterki. evini adresini söylersin adresten alır adrese teslim ederiz. sen sıkma canını. gelmeye karar ver yeter. | |
| | |
| | #34 | |
| aT_hIrsIzI™ | Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #35 | |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
| Alıntı:
__________________ Olmayan şeyi olmuş gibi düşünerek kendini kandıran kişi | |
| | |
| | #36 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Hakkaten modifiyem servisi olduk ![]() aracin arkasina yazicam özModifiyem lüks Tur ![]() puhaha...Modifiyem ahalisinin cani saolsun... |
| | |
| Reklam |
| | #37 |
| aT_hIrsIzI™ |
ahashdaaha valla Tayfun modifiyem senin hakkını ödeyemez
__________________ |
| | |
| | #38 |
| Atmosferik Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
|
Ben de ordayim insallah ;-)
__________________ |
| | |
| | #39 |
|
gel tabi kardesim sizlersiz organizasyon mu olur ![]() Yalniz benim arabanin baski balatada sorun var belki baska aracla gelebilirim. Bilemiyorum. |
| | |
| | #40 |
| Senior Member |
olmazsa minübüsle gideriz abi
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|