"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| aT_hIrsIzI™ | 24 Kasım 2007 Bursa Modifiyem Nargile&Dürüm Buluşması
Organizasyon yapmayalı uzun süre olması üzerine çıkan isyanı bastırmak için bir ara organizasyonn ![]() ![]() ![]() Cumartesi akşamı görüklede keyly cafede toplanalım muhabbetimizi edelim nargilemizi içelim eğlenelim ve birdahaki daha genel bir organizasyonun planını yapalım artık mangalmı paintballmu nasıl birşey yapacaksak konuşup tarih falanda kararlaştırırız daha sonra oradan çıkıp çekirgede dürüm yeriz bu şekilde güzel bir akşam kaçamağı yapmış oluruz herkeş davetlidir gelmeyenler hakkında özel işlem yapılacaktır ![]() Buluşma yeri ve saati: Görükle keyly cafe saat: 20.00 herkese uyar sanırım Güzel Bİr Akşam Geçirecekler: egeayd: ben bzkrtzy: Alper SmoKiNg ACE: Tayfun scornful: Can by_carisma: Doğan XsaraVTS: Ömer deja_vu :Serdar dmts : Harun TeamFoci.com:Mehmet ______________ aratoplam: 7.38 kdv %18: 1.62 toplam: 9
__________________ Mesajı son düzenleyen egeayd : 23-11-2007 - 13:32 |
| | |
| | #2 |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
Hayırlısı olsun kalabalık olur umarım
__________________ |
| | |
| | #3 |
| aT_hIrsIzI™ |
Sağol Hasan senide bekleriz ![]() kalabalık açısından ![]()
__________________ |
| | |
| | #4 | |
| Eşşek Ne Anlar Hoşaftan. Kayıt Tarihi: 17-03-2006
|
bu espir çok güzel ve orjınal olmuş ![]() Alıntı:
__________________ | |
| | |
| | #5 |
| aT_hIrsIzI™ | ![]() eahdaueuhda aklıma geldi öyle bir anda yazarken onuda yazayım dedim
__________________ |
| | |
| | #6 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
Ege bayramın 2. yada 3. günü uludağa çıkma niyetim var benim arkadaşımla. taze taze kurban etiyle mangal yapacaz ![]() Ayarlayabilirseniz yapalım bir organizasyon.. araçlarla hotellerin oraya çıkarız.. otobüs park alnında yada inişte mekanlar görmüştüm orda mangal yaparız ![]() veya hotellere çıkar kayak yapmaya çalışırız.. kolu bacağı kırmazsak dönüşünde mangal yaparız.. vs..
__________________ |
| | |
| | #7 |
| aT_hIrsIzI™ |
çok güzel olur aslında gelin hele bi ![]() ya hep böyle bir fikir var aklımda şöyle genel bir organizasyon için ama katılım olurmu onu bilmiyorum siz günübirlikmi geleceksiniz yoksa kalmalımı yaw bide bayrammış ben bursada olmayabilirimde ayarlanır yine birşeyler erken dönüş yaparım olmazsa
__________________ |
| | |
| | #8 |
| Tech & DIY freaK Kayıt Tarihi: 08-11-2005 Yaş: 23
|
Yahu Bursalı sayılırım ben kütük orda.. bütün hısım akraba ihtiyarlar vs.. her bayram ve her fırsatta gidiyorum.. kalma dert değil yani.. bayramdan hemen sonra finaller var bizim. olmadı yarı yıl tatilinde yapmaya çalışırz ama bir sorun olmazsa %90 ben arkadaşla gidicem o Beşevlerde oturuyor zaten Bursalı. Maksat sizle denk gelmek
__________________ |
| | |
| | #9 |
| aT_hIrsIzI™ |
hmm anladım valla ayarlarız inş bişeyler denk gelirizde ama bayramda uludağı düşünmek bile istemiyorum ![]()
__________________ |
| | |
| | #10 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
kulağa hoş geliyor gelsemmi acaba
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|