"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member |
abi onlar büyük bi ihtimalle dün gece oralarda takıldılar geri döneriz düşüncesiyle, bende dün gece okuldan girdim köye dönerken hastaneye uğramak zorunda kaldım görmedim yada görülmedim..bugün çevirdiler ne dediysem anlatamadım, önemli değil sonuçta 2 kişilik yemeğe maloldu da o şikayet eden arkadaşı merak ediorum kim gerçekten bizimle ne alıp veremediği var.
|
| | |
| | #12 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
ya ordaki binada oturan ailelerden birisidir yada yoldan gecen bizi cekemeyen ezik mallardan birisidir. Ama bi gün önce olmuş bir olay için ertesi gün gelip ceza kesemezler. nasıl kanıtlıycaklar ki.
|
| | |
| | #13 |
| Senior Member |
abi zaten onca bağrınmadan sonra baktılarki onlara da mantıklı gelmedi sonra başka nedenler attılar ortaya biraz ortamı yumuşatınca fatura falan kesmediler ne oldu opetde 2 kişilik yemeğe patladı işte )
|
| | |
| | #14 | |
| aT_hIrsIzI™ | Alıntı:
![]() ortalıkta ışık yoktu düzgün o yüzden karanlık çıkmış farkındayım
__________________ | |
| | |
| | #15 | |
| aT_hIrsIzI™ | Alıntı:
![]() ama harbiden kim şikayet eder üstüne neden plaka verirlerki bir ara tam biz giderken 4 lüleri yanan bir palio vardı omu acaba ?
__________________ | |
| | |
| | #16 |
| artı_caraudio |
gusel bır bulusma olmus
__________________ ![]() BENİM İCİN HAYAT 1000 RMS DEN SONRA BASLAR |
| | |
| | #17 |
| Senior Member |
inanki bilmiorum ege. giden yemek yada başka birşey olsun önemli değil ama neden böyle birşey yapma gereği duyar insanlar anlamıyorum..
|
| | |
| | #18 |
| aT_hIrsIzI™ |
insan olsalar gerek duymazlardıda sorun başka demekki
__________________ |
| | |
| | #19 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
|
guzel olmus..birdahakine kismetse..
__________________ спорт.. |
| | |
| | #20 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
insallah taner. özlettin kendini |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|