"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| aT_hIrsIzI™ | 24.11.2007 Buluşma Fotoları
__________________ |
| | |
| | #2 |
| aT_hIrsIzI™ |
__________________ Mesajı son düzenleyen egeayd : 25-11-2007 - 05:22 |
| | |
| | #3 |
| Senior Member |
careercenter dan reklam ücreti talebinde kim bulunuyor.. )
|
| | |
| | #4 |
| ...PROF... Kayıt Tarihi: 27-01-2006 Otomobil: LEON
|
güzel olmuş
__________________ ![]() |
| | |
| | #5 |
| Senior Member | nasıl bi şans bendeki anlamadım.valla özlemişim
__________________ ![]() |
| | |
| | #6 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 21-06-2004 Şehir: şehir Otomobil: var
|
Güzel fotolar..gelmeyen arkadaşlar dertlerinie yansınlar..
__________________ Darı unundan baklava,incir ağacından oklava olmaz. |
| | |
| | #7 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
Ewet yine eksiklerimiz vardı,yine bir sürü olmadık aksilik geldi basımıza ama biz yine çok eglendik ![]() Dün gece ki toplantıya katılan herkese cok tesekkurler. diğer arkadaslari da bekliyoruz bir dahaki toplantılara. suanda düzene oturmus belli bir grubu olusturduk artık. Her toplantıda tam sayıyı yakalayamıyoruz belkı ama bırıne gelemeyen dıgerıne kesın gelıyor. yanı devamlı bır grubumuz var en azından. biri gelemediyse onun yerine bi baskası gelmıs oluyor.Belki herkesin işi gücü var ama onemlı olan bırlıkte olmak oldugu ıcın herhangı bır bahane uydurmaksızın sohbetimize katılan herkese tesekkurler. bazı arkadaslarımız sehır dısındaydı,bazısı olmadık kaza gecırdı(ornek dogan tekrar gecmıs olsun ayak bılegı catlamıs kardesımızın) ama emınım gecerlı sebeplerı olmasa onlarda yanımızda olurdu. Forumda hep bızımle olup organızasyonlara henuz katılamamıs arkadasları da en kısa zamanda aramızda gormek ıstıyoruz. aracınızın olmaması,yada kımseyı tanımıyor olmanız,veyahut ta ne konusucam ben orda dıye dusunmenız bıle bahane degıl.Biz hepsıne bır cozum buluyoruz. zaten bı araya gelınce sohbetın ıcıne dogrudan cekılıyorsunuz hıc merak etmeyın. Dün aramızda ilk defa olan 3 arkadasımız vardı. birisi harun , diğeri can, son olarak ta yakında forumumuzun da uyesı olacak olan ihsan. 3 ü de sanki uzun zamandır bizimleymilş gibi ortama girdiler. ben ihsanı zaten tanıyordum eski arkadasım ama can ve harun la tanıstıgıma da memnun oldum. fazla uzattım sanırım son soz şunu soylemek istiyorum; Allah cezanı vermesin ege niye flas acmadın olm nası resım bunlar hıc bırımız gorunmuyoruz cok karanlık cıkmız ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #8 |
| HKS bluewolf :) Kayıt Tarihi: 17-04-2005 Şehir: Bursa Yaş: 24 Otomobil: Corolla HB
|
nasip bi dahaki sefere
__________________ |
| | |
| | #9 |
| Senior Member |
egecim herşey iyi güzelde benim böcek pek bi ezik çıktı sizinkilerin yanında : )) bu arada arkadaşlar dün gecenin faturası bana patladı haberiniz ola.. bugün durduttular köyde senmisin fotoğraf çektiren.o kadar arabanın yanında sanki özellikle yapıyorlar bi benim plaka bildirilmiş jandarmaya uygunsuz park ve çevre güvenliğini olumsuz etkileme nedeniyle.. cümleten 2. trafik cezamız vatana millete hayırlı uğurlu olsun.. düzgün bi ceza yesem valla gam yemicem yaw.. )
|
| | |
| | #10 | |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
| Alıntı:
Bi kere uygunsuz yerde durmuyorduk ki. hemde dunku mevzudan nası olurda bugun gelıp ceza keserler. | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|