"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
| Re: 23.09.2007 iftar buluşması
Ege'nin dedigi gibi nerde nezaman yapilmasi dusunulur kime uyar orta yolu bulmakta yarar var..
|
| | |
| | #12 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
Walla ben simdi birsey yazmiyim diye tuttum kendimi ama yazicam. Öncelikle sunu söyleyeyim.Ben hafta içi mesai saatleri icinde olmadigi sürece hertürlü gelirim.Hafta sonu cumartesi sabah haric zaten bos. Bunun disinda herkese uygun zamani bulmaya ugrasarak zaten bi 2 ay gecirdik.O is oyle olmuyor.bi gün bi tarih belirlenir iste pazar günü belirlenmis mesela saat zaten belli iftar saati.Birde mekan belirlemek lazim herkesin rahatlikla altindan kalkabilecegi.Sonra da isteyen gelsin,müsait olmayanda bir dahakine gelir. Ege sen yine ayriyetten normal bulusma icin organizasyonu ayarla ortak bir tarih vs bul.yine bulusalim. Ben sunu anlamiyorum bugun bulustuk diyelim bir daha bulusmak icin illa 3 ay beklemek mi lazim.? ertesi günü müsait olursak bir daha bulusalim ne var yani. |
| | |
| Reklam |
| | #13 |
guncell..
|
| | |
| | #14 |
| RD 575 | Re: 23.09.2007 iftar buluşması
Organizasyondan önce yer belirlenmeli ve 1 hafta önceden haber verilmeli , Kişi başı fiyat , Gelecek kişi sayısı belirlendikten sonra rezervasyon yapılmalı, Benim tercihim sadece yemek değil yanında bowling filanda yapılmalı ... ( geçtiğimiz senelerde yaptığımız gibi..) Buarada pazargünleri bana uymaz Cumartesi olursa çok iyi olur
__________________ İmzanız maksimum 500 * 100 pixel olsun |
| | |
| | #15 |
fikir olusturmak gerekiyor .. bu hafta sonu aksilik cikmazsa uygunolunabilir ctesi aksami da guzel olur diye dusunuyorum.. fazla uzatilmasa daha iyi olur h ici de olabilir ama calisan arkadaslarimiz varsa haksizlik olbilir.. dusunceleriniz bizim icin onemli diye dusunerek fikirlerinizi paylasmanizi istiyorum.. |
| | |
| | #16 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
ben dedıgım gıbı haftaici gunduz saatı harıc herturlu uyar sizin icin cumartesi ugunsa oluyorsa cumartesiye de ok.Yeterki cabucak bı karara varın. Bide ufak tefek degıstırebılecegınız iş lerin icinde birzcık fedakarlık yapın lutfen. |
| | |
| | #17 |
| Senior Member | Re: 23.09.2007 iftar buluşması
ege aylardır ortak gün bulma yüzünden bi araya gelemedik zaten o yüzden böyle bişey yaptım.illaki tam takım buluscaz diye bişey yok.ben fikri verdim o gün işi olmayan isteyen herkes gelebilir.1kişi dahi olsa önemli olan görüşmek değilmi.tayfununda dediği gibi iki organizasyon arası illa aylar geçicek diye bişey yok sen deki pazarteside görüşelim ben yine gelirim ama bi netlik kazandırmak gerek bu tarihlere.baksana tarih belirledik konuda actık ama buluşma namına bişey olmadı.böyle bi durum olmasın diye kesinlik verdim ben işe
__________________ ![]() |
| | |
| | #18 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: 23.09.2007 iftar buluşması
ee nolcak şimdi ![]() şunu ayın 22 si yapsak uyar demi herkese
__________________ |
| | |
| Reklam |
| | #19 |
Ege yede soyledim saglik probleminden dolayi bir aksaklik olmaz sanirim.. bana uyar .. yer olarak neresi dusunulur ..?? |
| | |
| | #20 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: 23.09.2007 iftar buluşması
onun için bir kaç fikir var aklımda iftardan sonra biryerde oturup nargile tavla okey vs öyle birşeymi istersiniz yoksa bowling karting vs mi
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|