"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| aT_hIrsIzI™ | 13.09.2008 Bursa Modifiyem İftar Organizasyonu
evet arkadaşlar geleneksel iftar organizeyşınlarımızdan birini yapalım artık Tarih olarak bu cumartesi yani ayın 13ünde gerçekleşecek programımızda bir yerde iftar ardından başka bir mekana geçip sohbet gırgır biliyorsunuz yani ortamımız güzel oluyor ![]() ben iftar için mekanı Bademlide Anadolu Et Lokantası olarak düşündüm gayet güzel yemekleri var orada bir tanıdığımda var güzel fiyat aldım fiyata gelince normalde 39 lira olan iftar menüsü bize 30 lira olacak ve tıkabasa ve en güzel şekilde doyacağınızı garanti ederim mekan bahçeli falan gayet hoş ama pahalı gelir derseniz ortalama bir yerde 25 civarı veririz öylesine bir yerdede 20 veririz yani bunuda gözönünde bulundurun derim ![]() iftardan sonrada görükleye falan kaçarız herkesin katılımını bekliyoruz maksat muhabbet beraberlik olsun *ulaşım konusunda sıkıntısı olanlar haber versinler servis mevcuttur ![]() ****mekana gitmeden fsmde mudanya tarafına giderken son ışıklarıda geçince göbeğe gelmeden biryerlerde dururuz oralar tenha burgerking açıldı yeni onun karşı tarafları müsait uyarmı 7ye kadar herkes orada olsun**** Gelenler: egeayd :ben SmoKiNg ACE :Tayfun XsaraVTS :Ömer Teamfoci :Mehmet+2 scornful :Can onurgoyunc :Onur BlackEmperor :Sinan by_carisma : Doğan _________________+ Total :9
__________________ Mesajı son düzenleyen egeayd : 13-09-2008 - 18:03 |
| | |
| | #2 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
leyn dana yazsana bizi de... allahın at hırgızı... ayrıca mehmet ve ömer de okey vermişti onları da şeettirivee servis te yaparız onu da yazı vee... aramıza yeni katılacaklar olabiler onlarda bana yada sana özelden cep no larını msj atıversin onu da yazıveee. Mesajı son düzenleyen SmoKiNg ACE : 09-09-2008 - 19:08 |
| | |
| | #3 |
| aT_hIrsIzI™ |
yazdık ya ülen 7 aylıkmısın
__________________ |
| | |
| | #4 |
| 16 BLS ..... Kayıt Tarihi: 22-06-2007 Şehir: Bursa Yaş: 25 Otomobil: Chevy Kalos
|
iftardan sonra da CAN ın evine kaçarız yeni PLAZMA almış onu bozarız ![]() sen canı da yazıveee |
| | |
| | #5 |
| aT_hIrsIzI™ |
ahahaha can o plazma sağ çıkmaz bu tayfa senin eve gelirse
__________________ |
| | |
| | #6 |
| MdfyM Team |
Aaa Ege mekan ismi hatırlamış hehe
__________________ www.OTVYEHAYIR.com |
| | |
| Reklam |
| | #7 |
| aT_hIrsIzI™ | pardon abi bidaha olmaz
__________________ |
| | |
| | #8 |
|
Onur la da konuştum geliyor onuda yazıveeee
|
| | |
| | #9 |
|
Doğana da ulaşmaya çalışıyorum ama ulaşamadım. birisi ulaşırsa ona da haber verelim.Bayadır goremedik adamı.
|
| | |
| | #10 |
| Atmosferik Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
|
ctesi guzel olcak :-) ege, misafir kabul ederseniz benim kuzen ve arkadasi da gelmek istiyor :-)) onlarida yaz :-))
__________________ |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|