"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #1 |
| aT_hIrsIzI™ |
Evet Sayıın Bursa Modifiyem halkı ![]() sizin üstün ricalarınız üzerine artık bir buluşma yapmak farz oldu ![]() ![]() organizasyonumuzun formatı bir akşam biryerde toplanıp muhabbet geyik falan olacak gün olarak bu hafta çarşamba günü olarak düşündüm yer olarakta birkaç alternatif mevcut yine dağ yolunda seyru-safa olabilir görükleye gidebiliriz yada fsm de mahfel veya çınarda toplanabiliriz gelebilecek arkadaşlar kaç kişi olacağını ve yer olarak neresini istediğini belirtirse çoğunluğa bağlı olarak karar veririz ![]() aha aklıma bişey geldi ![]() ![]() akşam üzeri 8 gibi falan üniversite yolundaki kartingte buluşup orda bir karting patlatıp daha sonra görükleye devam edebiliriz benim tercihim bu olur şahsen
__________________ |
| | |
| | #2 |
| Senior Member | Re: 08.08.2007 Bursa Modifiyem Buluşması
yok bilader beni öldürüyo o araçlar.hidrolik yok bişey yok ![]() ama gel izle derseniz gelirim.yok oynamıcaksan ne işin var derseniz iyi bea derim işime bakarım ![]() ![]() diğer hertürlü organizasyona acığım benim için farketmez ![]()
__________________ ![]() |
| | |
| | #3 |
| King of the Music Kayıt Tarihi: 29-05-2005
| Re: 08.08.2007 Bursa Modifiyem Buluşması
egoş gonuşma len....
|
| | |
| | #4 |
| Senior Member | Re: 08.08.2007 Bursa Modifiyem Buluşması
nerdesin len sen.gelmionmu?
| | |
| | #5 | |
| aT_hIrsIzI™ | Re: 08.08.2007 Bursa Modifiyem Buluşması Alıntı:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #6 | |
| Senior Member | Re: 08.08.2007 Bursa Modifiyem Buluşması Alıntı:
yaz beni en başaaaa
__________________ ![]() | |
| | |
| | #8 | |
![]() akşamdamı uymuyor
__________________ | |
| | |
| | #9 |
| GuRu Kayıt Tarihi: 02-05-2004 Yaş: 24
| Re: 08.08.2007 Bursa Modifiyem Buluşması
şimdi egeden söz aldım görükleye gelen herkeze en az 5 bardak çay ısmarlıcakmış.görükleye gelirseniz görüşürüz
| | |
| | #10 | |
![]() Yücel ne dion sen ya o aramızda yaptığımız gizli bir anlaşmaydı sen hiç yol yordam bilmezmisin gelmicektin çay dedik şeker dedik bağladık işte ![]() ![]() arkadaşlar lütfen yanlış anlaşılma var ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|