"Caddelerden Pistlere" | |
| Kayıt Ol | Yardım | Üye Albümleri | Sosyal Gruplar | Etiketler | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumu Okunmuş Say | Arama |
| | #11 |
| Atmosferik Kayıt Tarihi: 26-04-2004 Yaş: 25
| Re: 07 Ekim 2007 Bursa Modifiyem Buluşması Fotoları Evet gercekten cok guzel ve dolu bir gundu. Allah beterinden korusun insallah Dogan kardesim. Onemli olan, herseyin basi saglik. Sukretmek lazim.
__________________ |
| | |
| | #12 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
| Re: 07 Ekim 2007 Bursa Modifiyem Buluşması Fotoları
ne oldu..
__________________ спорт.. |
| | |
| | #13 |
| Senior Member | Re: 07 Ekim 2007 Bursa Modifiyem Buluşması Fotoları
arkadaşlar kusura bakmayın aranıza katılmayı isteyipde sizlerle bu güzel günde olamadım.. işlerimin yoğunluğu yüzünden bu aralar müsait zaman bulamıyorum..resimlerden anlaşıacağı gibi oldukça eğlenceli bi gün olmuş bensiz.. dilerim herkes iyidir..Kandiliniz MÜbarek Olsun ArkadaşLar.. |
| | |
| | #14 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: 07 Ekim 2007 Bursa Modifiyem Buluşması Fotoları
bidahaki sefere hepberaber oluruz inş sizlerede hayırlı kandiller
__________________ |
| | |
| | #15 |
| Senior Member Kayıt Tarihi: 03-04-2005
| Re: 07 Ekim 2007 Bursa Modifiyem Buluşması Fotoları
gecmis olsun Dogan ..
__________________ спорт.. |
| | |
| | #16 |
| Junior Member | Re: 07 Ekim 2007 Bursa Modifiyem Buluşması Fotoları
mükemmel bi organizasyondu. sonu hüsran oldu ama mehmetin dediği gibi önce sağlık arkadaşlar. en kısa zman da yeni bi organizasyon bekliyoruz. ama lütfen sonu hüsran bitmesin arkadaşlar DİKKAT EDELİM.
|
| | |
| | #17 | |
| aT_hIrsIzI™ | Re: 07 Ekim 2007 Bursa Modifiyem Buluşması Fotoları Alıntı:
![]() denizde kum bizde organizasyon yeni bir tanesi daha yolda zaten ![]() yeterki sizide böyle aktif olarak görelim buralarda
__________________ | |
| | |
| | #18 |
| Junior Member | Re: 07 Ekim 2007 Bursa Modifiyem Buluşması Fotoları
ege kardeşim vallahi resimleri çok merak ettim. inan resimlere bakmak için bazı işleri erteledim biraz elllerine sağlık kardeşim. elimden geldiğince uğramaya çalışıcam arayı fazla soğutmaya gelmez diye düşünüyorum. arkasından gelmeli bi organizasyon. |
| | |
| | #19 |
| aT_hIrsIzI™ | Re: 07 Ekim 2007 Bursa Modifiyem Buluşması Fotoları
siz burayı sıcak tutun ben arayı hertürlü sıcak tutarım organizasyonlarla ![]()
__________________ |
| | |
| | #20 |
| Senior Member | Re: 07 Ekim 2007 Bursa Modifiyem Buluşması Fotoları
arkadaslar hepinize cok tesekkür ederim.aynı anda yanımda bittiniz.yalnız bırakmadınız ![]() yapacak diyecek hiç birşeyim yok.olan oldu.hala o aractan nasıl cıktığımın şaşkınlığındayım.şükrediyorum. belimin ağrısı dışında bişeyim yok arkadaslar. filmlerim falan olumlu çıktı. tekrardan hepinize tek tek teşekkür ederim. sağol modifiyem
__________________ ![]() |
| | |
![]() |
| Bookmarks |
| Konu Seçenekleri | |
|
|